Încep să se conformeze

Numărul celor care sunt descoperiţi în urma controalelor zilnice că nu respectă mă­surile de protecţie este în scădere, semn că oamenii au înţeles că-şi pun viaţa în primejdie, atât a lor cât şi a celorlalţi.
Astfel, în cursul zilei de marţi, poliţiştii hu­ne­­doreni au derulat, pe raza judeţului, atât în mediul urban cât şi rural, acţiuni de veri­ficare a măsurilor sanitare vizând com­ba­terea răspândirii noului virus SARS-CoV-2. Au fost verificate 40 de societăţi co­mer­ciale şi 33 de mijloace de transport în comun, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 13 de sancţiuni contra­ven­ţionale (12 pentru nerespectare măsurii protecţie individuală şi una pentru ne­res­pectarea interdicţiilor privind deplasare/ci­r­c­u­laţia), valoarea totală a amenzilor fiind de 2500 de lei. (M. Gânju)

2 comentarii la „Încep să se conformeze

  • 18 martie 2021 la 9:31
    Permalink

    Ce mod comunist dea scrie, urmeaza gazeta de perete cu cine se conformeaza sau nu…haideti nu mai exagerati ca dupa 1 an de stare de urgenta si de autotirtati interesate de sanatatea populatiei suntem tot acolo sau mai rau!

  • 18 martie 2021 la 9:32
    Permalink

    Ce mod comunist de a scrie, urmeaza gazeta de perete cu cine se conformeaza sau nu…haideti nu mai exagerati ca dupa 1 an de stare de urgenta si de autotirtati interesate de sanatatea populatiei suntem tot acolo sau mai rau!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Comunicat de presă. Control inopinat: Măsurile dispuse la CMID Bârcea Mare sunt respectate

Preşedintele Consiliului Judeţean Hu­ne­doara, Laurenţiu Nistor, însoţit de repre­zen­tanţii Gărzii Naţionale de Mediu – Comisa­ria­tul Judeţean Hunedoara şi de cei

Întâlnire a primarului din Petroşani cu investitorii din Parâng

Deşi pandemia a afectat cea mai mare parte a domeniului HORECA, totuşi un nu­măr ridicat de turişti au urcat în

Primăria Deva susţine învăţământul dual

Ieri, la Primăria municipiului Deva a avut loc o nouă întâlnire pe tema învăţământului dual. Primarul Florin Oancea şi cei

Închide