Incendiu în miez de noapte în Deva

20 aprilie 2015 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Oana Mihnea 03 incendiu

Noaptea trecută, o familie din cartierul Bejan din municipiul Deva a fost nevoită să părăsească în cel mai scurt timp locuinţa, din cauza unui nor gros de fum.
Incendiul a izbucnit la acoperişul casei din cauza unui coş de fum necurăţat şi s-a extins şi la o anexă. Arderea a fost întreţinută de lemnul din care erau construite cele două imobile şi de o butelie din anexă, care a şi explodat. Odată ce pompierii au ajuns la faţa locului pentru lichidarea incendiului, au scos alte două butelii din interior, care riscau să se supraîncălzească şi să mai provoace o altă explozie. Toate cele 11 persoane, opt adulţi şi trei copii, care se aflau în interiorul casei, au reuşit să iasă afară şi să se salveze, înainte să sufere vreo arsură sau să se intoxice cu fum. În urma incendiului, casa şi anexa făcute din bârne de brad au ars, pe o suprafaţă de aproximativ 100 metri pătraţi. De asemenea, pagubele mai numără şi aparate electrocasnice, mobilier şi articole de îmbrăcăminte.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Consiliul Judeţean Hunedoara ţine Aninoasa în loc

Din sărăcia lor, după patru ani de insolvenţă, edilii din Aninoasa au reuşit să pună bani deoparte pentru a asfalta...

Cum se poate schimba situaţia în comuna Certeju de Sus datoritã Deva Gold

Faptul că primăriile de la noi din judeţ nu au bani destui pentru a-şi realiza obiectivele este un lucru bine...

Şeful de la Închideri Miniere nu ştie dacã şi-a îndeplinit indicatorii de performanţã

Directorul general al Societăţii Naţionale de Închideri Mine Valea Jiului (SNÎMVJ), Aurel Anghel (foto), adoptă politica struţului, atunci când vine...

Închide