Incendiu de proporţii în gospodăria fostului primar din comuna Buceş. Flăcările au cuprins şi biserica penticostală

Un incendiu puternic a cuprins, azi noapte, gospodăria fostului primar şi viceprimar al comunei Buceş, Viorel Vulturar. Potrivit pompierilor, flăcările au cuprins şi biserica penticostală aflată în apropiere. Pagubele sunt însemnate, iar cauza izbucnirii incendiului a rămas, deocamdată, necunoscută.

Pompierii din cadrul Staţiei Brad au fost solicitaţi noaptea trecută, în jurul orei 01.00, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit în satul Tarniţa, din comuna Buceş. Când au ajuns la locul indicat, echipajele de intervenţie au găsit arzând autoturismul Opel Corsa al fostului primar şi viceprimar Viorel Vulturar, acoperişul garajului împrovizat în care era parcată maşina, dar şi acoperişul unei camere a locuinţei acestuia. De asemenea incendiul se manifesta şi la acoperişul bisericii penticostale din vecinătate, la o magazie de lemne şi la acoperişul unei magazii de unelte din curtea acesteia. Două autospeciale cu spumă şi apă au fost folosite pentru stingerea flăcărilor şi lichidarea incendiului, intervenţia durând câteva zeci de minute.„În urma incendiului autoturismul a ars în totalitate, iar flăcările au distrus şi acoperişul garajului, pe o suprafaţă de aproximativ 24 de metri pătraţi, pereţii din lemn ai unei camere – circa14 metri pătraţi, acoperişul camerei – 10 metri pătrati, acoperişul bisericii penticostale – aproximativ 90 metri pătraţi, planşeul din lemn al bisericii, pe aceeaşi suprafaţă, o magazie de lemne, respectiv aproximativ 2 metri cubi de lemne de foc şi un acoperiş al unei magazii de unelte – circa 8 metri pătraţi”, a declarat locotenentul Alfred Iacob, de la ISU Hunedoara. Acesta a adăugat că, deocamdată, nu se ştie dacă incendiul a izbucnit în gospodăria fostului primar, sau la biserică, însă se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzei producerii acestuia. (Cristina Ghenea)

 

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Autorul jafului de la casa de amanet din Hunedoara a fost prins

Poliţiştii de la Investigaţii Criminale au reuşit să dea de urma tâlharului care a încercat ieri să jefuiască o casă...

Fotbal weekend

Liga a III-a, seria a V-a, etapa a VIII-a, astăzi, 19 octombrie, ora 15: Naţional Sebiş - Sănătatea Cluj; FCM

Doar împreunã, şi la bine, şi în pribegie

N-ar renunţa în ruptul capului unul la altul, deşi trăiesc pe străzi. Trec mai uşor peste greutăţi, dacă sunt împreună....

Închide