Actualitate

Incendii peste incendii

O casă din localitatea Păuliş a fost dis­trusă, ieri, de un incendiu care s-a ma­nifestat la întreaga clădire, pom­pi­erii militari din Deva reuşind să lichi­deze focul şi să prevină extinderea aces­tuia la o construcţie aflată în apro­­piere. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, nu au fost consemnate victime omeneşti, însă pagubele sunt însemnate.

Intoxicată cu fum
„La sosirea echipajelor operative la faţa locului, incendiul se manifesta ge­ne­ralizat, la întreaga suprafaţă a locu­inţei, de aproximativ 80 de metri pă­traţi, cu posibilitatea de extindere a flă­cărilor la o construcţie aflată în imediata apropiere. Pompierii au acţionat si­mul­tan pentru localizarea şi lichidarea in­cendiului, respectiv pentru protecţia ca­sei din proximitate”, a precizat sursa citată.
Apoi, o femeie de 70 de ani s-a intoxicat cu fum şi a fost transportată la spital în stare de inconştienţă, în urma unui incendiu produs tot ieri la o casă din municipiul Brad şi la două anexe ale clădirii, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara. La sosirea echipajelor operative focul se manifesta violent, fiind afectate şi două anexe gospodăreşti şi existând, de asemenea, pericolul de propagare a focului la o casa învecinată. Din locuinţa cuprinsă de flăcări, pompierii au scos o femeie în vârstă de 70 de ani, intoxicată cu fum, în stare de inconştienţă. Vic­tima a fost preluată de echipajul de prim ajutor şi transportată de urgenţă la spitalul din Brad, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. In­cendiul a fost lichidat, echipajele de in­ter­venţie acţionând pentru înlăturarea efectelor rezultate în urma acestuia, suprafaţa totală afectată fiind de circa 120 de metri pătraţi. (A.N.)