Încă puţin şi brădenii vor avea gaz metan în oraş

Sorina Popa

La începutul acestui an, oficialii de la Consiliul Judeţean şi Prefectură, împreună cu primarul Florin Cazacu, anunţau demararea unui proiect extrem de important pentru municipiul Brad. Este vorba de alimentarea cu gaz metan a oraşului, o investiţie despre care se vorbeşte de aproape 30 de ani.

Conducta care va alimenta municipiul Brad cu gaze naturale va avea o lungime de 35 de kilometri, iar valoarea proiectului, finanţat de Transgaz, este de 22,3 de milioane lei.
”Săptămâna aceasta începe predarea amplasamentului pentru execuţia lucrărilor la conducta de gaz metan Mintia -Brad. Termenul de finalizare a lucrărilor pentru conducta Mintia-Brad este trimestrul IV 2019. În paralel, administraţia publică locală continuă demersurile pentru începerea lucrărilor de distribuţie a gazului metan în municipiul Brad. Sper ca pe parcursul derulării lucrărilor să nu fie probleme deosebite care să împiedice buna derulare a proiectului. Mulţumesc în numele administraţiei publice locale tuturor celor implicaţi în derularea acestui proiect de importanţă majoră pentru comunitatea brădeană”, a spus Florin Cazacu (foto), primarul municipiului Brad.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.