În sfârşit, se semneazã protocolul USL la Petroşani

22 septembrie 2011 | 6 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Carmen Cosman

Astăzi, cele trei partide care formează Uniunea Social-Liberală semnează protocolul de colaborare şi susţinere în alegeri şi la Petroşani, ultima localitate mare, unde acest protocol nu funcţionează.

Cu gândul la viitoarele alegeri, dar mai ales la votul politic, reprezentanţii USL Hunedoara semnează în această după amiază protocolul la Petroşani, la Teatrul „I.D.Sârbu”.

 

Votul politic, important
Preşedintele PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor (foto), a precizat că aici nu s-a putut semna până acum protocolul, din cauză că organizaţia municipală a PSD Petroşani s-a reorganizat, după schimbările de la vârf. „Mâine (n.r. -astăzi) se semnează protocolul USL între cele trei partide, respectiv PSD, PNL şi PC, un protocol care nu aş putea spune că a întârziat din vina cuiva, ci din cauză că au avut loc unele schimbări. Sper că acţiunile conjugate ale USL ne vor da câştig de cauză şi în Petroşani vom avea un scor electoral bun”, a declarat Nistor. Acesta recunoaşte că aici, actualul primar, Tiberiu Iacob Ridzi, este greu de învins, deoarece „are foarte multă priză la electorat”, dar precizează că trebuie să facă un efort foarte mare şi să câştige cât mai multe voturi. Preşedintele PSD Hunedoara a declarat că foarte important este votul politic, mai ales prin prisma comasării alegerilor.

Comentarii (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Valea Jiului spune:

  USL,o adunatura de …PNL cu Simota care nusi platea angajati de la firmele lui dar are bani pentru vile in strainatate,masini luxoase,fosti puscariasi care sa bata cetateni si fotbalisti,file CEC fara acoperire,Dragoescu “priceput la toate” plimbaretul prin strainatate pe bani nostri publici (CNH,Primarie),Zvanca si el sa stricat fiind in cardasie cu persoane dubioase iar in PSD dupa plecarea celui care a distruns PSD-ul in Petrosani (Vochitoiu)nu sa ridicat nimeni o persoana curata cum ne place noua cetatenilor simpli sa fie.Asa este Tiberiu Iacob Ridzi este un primar bun gospodar,merita reales,nimeni nu va risca sa voteze un altul gen David George fost primar PSD in perioada 2000-2004 cand nu a facut absolut nimic in Petrosani impreuna cu vicele tot PSD-ist Racoltea si consilieri PSD majoritari atunci,nu am uitat si nu vom uita.

 2. rica spune:

  laurentiu nistor este vindut PDL -ULUI ????????? DE CE NU ATRAGE OAMENII DEVALOARE SA LUPTE CU RIDIZI ??? CA NU VREA, ASTA ESTE,
  BLAT, BLAT CU TOATE PARTIDELE
  SACRIFICA ORGANIZATIA PSD PETROSANI PENTRU BINELE PERSONAL AL LUI NISTOR SI MOLOT !

 3. AVRAM IANCU spune:

  JOS CIOCOIU, JOS STRIGOIU SECURIST ,MIRCEA IOAN MOLOT ,SIMOTA UN TEPAR UN JEG

 4. avatar spune:

  … Nistoreeeeeeeeee, scapă de Moloţ, că pierzi alegerile!!! L-am văzut pe Micul Voievod la ,,ora exactă ,,şi spunea că el nu are treabă cu aia ,cu ailaltă, cu nimic!!!…da,da, cu nimic, numai să-l mai votăm odată că mai trebuie să mai fure ceva!!!…că de făcut nu face pentru noi nimic, face pentru EL!!!! …votaţi-l proştilor de hunedoreni să se înbogăţească, sărmanul de el!!!!…ar trebui, la banii lui, măcar să se barbirească !!!!…arată ca dracu!!!…dar dacă la Monalisa-schija îi place,nu ne băgăm că ne mâncă porcii!!!

 5. secu spune:

  mai fratilor voi stati bine , noi la hateg avem un primar nr 1 nu a furat , nu a vandut , nu a hotit , se lupta din greu cu ciocoiul molot cu care au fost pretini la cataram si portofele , asa ca sa traiasca familia timis si neamurile lor , ca daca lorle este bine apai si noua ne este foarte bine ,sa traiasca noul venit la psd nicu zis nae nebunu , ca a trec utprin toate partidele si numa la pdl nu-l primira , asa ca noi votam omul cinstit, loial , corect NAE TIMIS . P.S sujge miar phulla.

 6. Anonim spune:

  Munteni pierzi de pe o zi pe alta lupta lasate batut ca ti-e mai bine.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A început „vânătoarea de toamnă” la roviniete

Şoferii care circulă fără rovinietă, gândindu-se că pot scăpa de amendă, se înşală amarnic. Săptămâna aceasta, reprezentanţii Direcţiei Regionale de...

Junioara de aur

Laura Maria Velea a impresionat la Finala Campionatului Naţional de tir cu arcul, de la Aninoasa. Sportiva cu dublă legitimare...

Hoţii fură pe rupte lemne din păduri

Tot mai mulţi hunedoreni sunt prinşi cu lemne furate din pădurile judeţului. Probabil, oamenii se pregătesc pentru anotimpul rece, având...

Închide