În PSD Hunedoara, 30 la sutã dintre candidaţi vor fi femei

Sorina Popa

Femeile din organizaţia judeţeană a PSD s-au hotărât. Vor să candideze în număr cât mai mare la alegerile locale şi parlamentare. În aceste condiţii, 30 la sută dintre candidaţii PSD sunt femei, a declarat liderul PSD din judeţ, Laurenţiu Nistor.
Liliana Ţolaş, preşedintele organizaţiei de femei a PSD Hunedoara, a declarat într-o conferinţă de presă, că vor fi efectuate cursuri gratuite de pregătire a femeilor politician, în vederea alegerilor din acest an. „Numărul femeilor pesediste care acced la nivel judeţean în funcţii de conducere trebuie să crească în 2012”, a declarat Liliana Ţolaş. Pe de altă parte, femeile din PSD i-au cerut ministrului Muncii, Sulfina Barbu, să revină asupra actelor normative, conform cărora, beneficiarii de ajutoare de la stat nu-şi mai primesc sumele respective, dacă nu şi-au achitat taxele şi impozitele locale. „Oamenii nu mai au nici bani de pâine, sunt disperaţi”, a afirmat Ţolaş. Potrivit şefei femeilor social-democrate din judeţ, ea a fost propusă pentru a candida, în acest an, pentru un nou mandat de consilier judeţean, dar se află şi pe lista pentru Parlamentul României.
Preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD, Laurenţiu Nistor, a declarat, la această conferinţă de presă, că USL îşi va anunţa candidaţii doar înainte de declanşarea campaniei electorale, deoarece aceştia sunt ameninţaţi de către reprezentanţii PDL. „De exemplu, un candidat de-al nostru a fost chemat la Prefectură şi i s-a spus să se liniştească, să nu mai candideze”, a declarat Nistor.

5 comentarii la „În PSD Hunedoara, 30 la sutã dintre candidaţi vor fi femei

 • 6 februarie 2012 la 8:47
  Legătură permanentă

  PSD-isti ciolanari. O fi fetitele usoare ale lui Robert Negoita si Nicu Banicioiu ???

 • 6 februarie 2012 la 9:32
  Legătură permanentă

  Poate sunt fetitele lui Calimente.La noi in PSD se vorbeste de Oana pe lista de consilieri. Nu conteaza cine a muncit in campanile electorale si a adus multe voturi .

 • 6 februarie 2012 la 10:56
  Legătură permanentă

  Dupa „poza” asta , proportia este chiar buna !!!
  Trei femei din PSD(adica 30 %) fac exact 10O % (cit face „oracolul de la Soimus)…..
  E de bine !!!

 • 6 februarie 2012 la 14:47
  Legătură permanentă

  Gigi este invidios pe fetitele lui Calimente! Macar ele muncesc! Treci la munca Gigi, nu la frecat menta!

 • 6 februarie 2012 la 19:19
  Legătură permanentă

  Daca vreti sa le duceti la Bucuresti nu le munciti prea tare ca la aia nu le trebuie obosite!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.