“În octombrie, PSD dă ceasurile românilor înapoi, nu cu o oră, ci cu 20 de ani”

De la 1 ianuarie 2019, România preia preşedinţia prin rotaţie a Consiliului UE. Miniştrii noştri ar fi trebuit să meargă la Bruxelles, bucuroşi şi pregătiţi să prezinte partenerilor europeni mapa cu proiectele propuse de România în anul 2019, să prezinte propunerile pentru noul buget european sau soluţii la ieşirea Marii Britanii din UE. Evident că marii „competenţi” din Guvern nu au pregătit nimic din toate aceastea, ci atacuri la adresa partenerilor europeni.

Din păcate, atât prim-ministrul, cât şi miniştrii au fost obligaţi de acţiunile lor iresponsabile, să meargă în faţa Parlamentului European şi să dea explicaţii pentru modul în care Guvernul şi-a gazat şi bătut cetăţenii care îşi exprimau nemulţumirea faţă de direcţia în care se îndreaptă ţara. Guvernul şi ministrul justiţiei au trebuit să justifice modul violent în care au sterilizat lupta împotriva corupţiei şi au întors sistemul judiciar la nivelul anilor 90. În loc să îşi ceară scuze şi să recunoască toate prostiile pe care le-au făcut la guvernare, s-au apucat să-i atace pe oficialii europeni şi să-i acuze, iarăşi, că nu ştiu bine realitatea din România. Nu ştiu dacă liderii PSD şi ALDE şi-au propus să ne îndepărteze de UE, dacă tot ceea ce fac este menit să ne ducă într-o fundătură, într-un sat fără câini, în care ei să-şi facă nestingheriţi de cap, însă populaţia nu-i va lăsa!
Oare chiar nu le trece prin cap liderilor PSD-ALDE că poporul român este foarte ataşat valorilor UE? Chiar nu ştiu că peste 75 la sută dintre români au o încredere uriaşă în UE, că 25 la sută dintre români au ales să trăiască în ţări ale UE, altele decât România, în vreme ce încrederea în clasa politică românească este sub nivelul mării? Este păcat că tot ceea ce s-a câştigat în peste 20 de ani – adică încrederea partenerilor din UE – a fost aruncat fără remuşcări la coşul de gunoi de către nişte persoane incapabile să înţeleagă că sunt în fruntea statului pentru interesele românilor, nu ca să-şi apere libertatea şi banii dobândiţi prin furt!
Oricum, dacă în luna octombrie ne aşteptăm să dăm ceasurile cu o oră înapoi, uite că PSD şi ALDE s-au grăbit şi au dat ceasurile românilor cu 20 de ani înapoi, făcând praf credibilitatea ţării în ochii partenerilor europeni şi euro-atlantici, în numai doi ani de când au venit la guvernare!
Eleonora-Carmen Hărău, senator PNL de Hunedoara

5 comentarii la „“În octombrie, PSD dă ceasurile românilor înapoi, nu cu o oră, ci cu 20 de ani”

 • 12 octombrie 2018 la 4:55
  Legătură permanentă

  se confirma zi de Zi ca voi politicienii sunteti rupti de realitate.

 • 12 octombrie 2018 la 9:44
  Legătură permanentă

  Chiar nu mai ai rusine PNL-isto ! Un articol de 2 bani…nu faci parte din clasa politica ?? Ba faci si profiti . Gura pacatosului adevar graieste. Toti politicienii care au acumulat AVERI sa dea socoteala. De asta va e frica !! In Parlamentul European au vorbit nemaipomenit de frumos despre tara noastra niste DOAMNE …nu te poti compara cu ele, doar cu Macovei.

 • 12 octombrie 2018 la 9:56
  Legătură permanentă

  Greatza, greatza si iar greatza ! Altceva nu poti simti de fiecare data
  cand intalnesti „interventii” publice ale „mult-auto-laudatei” ECH !….

 • 13 octombrie 2018 la 17:15
  Legătură permanentă

  Bai radu2 ai trait degeaba, pe tine asta te impresioneaza ca au vorbit frumos veorica prostila si mai stiu eu care? In loc sa spunem lucrurilor pe nume, ne ascundem dupa cuvinte frumoase. O sa va iasa pe nas la toti pensiile si salariile astea marite din pix de psd, la urmatoarea criza economica. O sa stati neputiinciosi prin tribunale cand interlopii au sa ve violeze fetele si sa va bata pe strazi sau in casa, cu legile si ordonantele pe justitie. Un guvern fara legi, fara nici un drum, fara nici o realizate. Pofta buna la mici si bere la serbarile orasului prostovanilor.

 • 14 octombrie 2018 la 22:36
  Legătură permanentă

  Bre penalisto care ții ședințe de redacție la Antenuță 1 deva in birou, adica la petrica, inamicul liberalilor deveni, lasa gargara ca nu mai impresionezi pe nimeni! La alegerile pnl de la Deva ti-au aratat oamenii ca nu te mai vor si aper ca ai inteles ca nu mai pupi loc eligibil cu toti banii tai! Hai sictir, ca esti in cadere libera!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.