Actualitate

În comã, dupã ce s-a prãbusit în casa scãrii

Carmen Cosman

Un bărbat de 43 de ani, din Vulcan, a ajuns în stare extrem de gravă la spital, după ce s-a prăbuşit în casa scării. Medicii fac eforturi mari pentru a-l ţine în viaţă, dar pronosticul este foarte rezervat.

Accidentul s-a produs ieri după-amiază, într-un bloc de pe Aleea Muncii din Vulcan. Echipajul SMURD a fost chemat de către vecinii care au auzit o bubuitură puternică, iar apoi l-au găsit pe bărbat plin de sânge. Paramedicii l-au transportat de urgenţă la Spitalul Municipal Vulcan, unde i-au fost acordate primele îngrijiri medicale. „Bărbatul prezenta TCC acut grav, comă de gradul 2/3, iar pronosticul este rezervat. Pacientul a fost intubat, stabilizat şi transportat la Spitalul de Urgenţă Petroşani, unde a fost internat la Secţia ATI”, a declarat adjunctul Compartimentului Primire Urgenţe Vulcan, dr. Mihai Preda.
Cazul se află în cercetare la Poliţia municipiului Vulcan, care va stabili împrejurările în care s-a produs incidentul. „Aflat, probabil, în stare de ebrietate, bărbatul şi-a pierdut echilibrul şi a căzut în casa scării. Urmează să stabilim exact împrejurările în care a avut loc accidentul. Deocamdată, nu avem suspiciuni cu privire la comiterea vreunei infracţiuni”, a declarat comandantul Poliţiei municipiului Vulcan, Toma Mihu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura