În comã, dupã ce s-a prãbusit în casa scãrii

18 ianuarie 2011 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Carmen Cosman

Un bărbat de 43 de ani, din Vulcan, a ajuns în stare extrem de gravă la spital, după ce s-a prăbuşit în casa scării. Medicii fac eforturi mari pentru a-l ţine în viaţă, dar pronosticul este foarte rezervat.

Accidentul s-a produs ieri după-amiază, într-un bloc de pe Aleea Muncii din Vulcan. Echipajul SMURD a fost chemat de către vecinii care au auzit o bubuitură puternică, iar apoi l-au găsit pe bărbat plin de sânge. Paramedicii l-au transportat de urgenţă la Spitalul Municipal Vulcan, unde i-au fost acordate primele îngrijiri medicale. „Bărbatul prezenta TCC acut grav, comă de gradul 2/3, iar pronosticul este rezervat. Pacientul a fost intubat, stabilizat şi transportat la Spitalul de Urgenţă Petroşani, unde a fost internat la Secţia ATI”, a declarat adjunctul Compartimentului Primire Urgenţe Vulcan, dr. Mihai Preda.
Cazul se află în cercetare la Poliţia municipiului Vulcan, care va stabili împrejurările în care s-a produs incidentul. „Aflat, probabil, în stare de ebrietate, bărbatul şi-a pierdut echilibrul şi a căzut în casa scării. Urmează să stabilim exact împrejurările în care a avut loc accidentul. Deocamdată, nu avem suspiciuni cu privire la comiterea vreunei infracţiuni”, a declarat comandantul Poliţiei municipiului Vulcan, Toma Mihu.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Primarul Hada a obţinut peste 10 milioane euro pentru infrastructurã

Primarul Hunedoarei are planuri mari de pus în practică. Deşi este membru PNL, deci nu se află la guvernare, Ovidiu...

486 de sinucideri în 2010

Aproape 90 de hunedoreni au decis în anul 2010 să-şi încheie socotelile cu viaţa şi şi-au pus capăt zilelor, potrivit...

Înghesuială la plata impozitelor

Câteva mii de deveni şi-au onorat, în aproximativ o săptămână, obligaţiile financiare către administraţia locală. Graba multora dintre ei este...

Închide