În comă, după ce a fost bătut de doi tineri beţi

03 batausi devaSâmbătă dimineaţa, în jurul orei 4.10, camerele de supraveghere ale primăriei au surprins scene violente chiar în centrul Devei, în faţa unui local din Piaţa Victoriei. Doi tineri băuţi s-au năspustit cu pumii, asupra unui bărbat, acesta ajungând în stare gravă la spital.
Arestaţi pentru 30 de zile
La ieşirea din local, Sergiu Andrei Stoica, în vârstă de 20 de ani, şi Florin Alexandru Flore, de 19 ani, l-au atacat din senin pe un bărbat de 38 de ani, Adrian Nicolae Văceanu, aflat în apropiere. Agresorii erau băuţi şi puşi pe scandal. Din cauza loviturilor puternice cu pumnii, victima a căzut şi s-a lovit cu capul de o bordură. Un martor la scenele de groază petrecute în plină stradă a sunat la 112 pentru a cere ajutor. Bărbatul lovit a fost preluat de ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean Deva în stare gravă. La scurt timp, poliţiştii i-au indentificat pe bătăuşi, aceştia fiind reţinuţi şi duşi la audieri, fiind acuzaţi de vătămare corporală, cu punerea în primejdie a vieţii victimei. Sâmbătă după-amiază, Sergiu Andrei Stoica şi Florin Alexandru Flore au fost prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Judecătoria Deva a decis să îi trimită în spatele gratiilor pentru 30 de zile. Sergiu Andrei Stoica pentru vătămare corporală şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar Florin Alexandru Flore pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Adrian Nicolae Văceanu a primit îngrijirile medicale de care avea nevoie, însă, starea acestuia s-a agravat atât de tare încât a intrat în comă. Lovitura la cap în urma căzăturii i-a fost aproape fatală. De aceea, ieri în jurul orelor prânzului, bărbatul a fost preluat de un elicopter SMURD şi a fost transportat la un spital din Cluj-Napoca. Adrian Nicolae Văceanu are nevoie de o intervenţie neuro-chirurgicală de urgenţă.
Reamintim că în vara anului trecut, în aceeaşi zonă intens circulată din municipiu, o femeie a fost găsită fără suflare după ce a fost bătută şi violată de trei minori. (O. Mihnea)

5 comentarii la „În comă, după ce a fost bătut de doi tineri beţi

 • 8 februarie 2016 la 0:12
  Legătură permanentă

  Asti-as ,,locotenentii,, lui Perasifon. Pera ii pune sa-i bata dusmanii. Perasifon a fost protejat de Berbeceanu, iar acum e sprijinit de Pitulescu pt ca ii da informatii.

 • 8 februarie 2016 la 1:46
  Legătură permanentă

  unde erau paznicii de la dablin cred in baie de mai era berbeceanu numa la racoare erati toti

 • 8 februarie 2016 la 12:34
  Legătură permanentă

  Astia is oameni lu Margan ca tot la Dublin is in fiecare seara… de aia nu sau bagat bodiguarzica is prieteni cu ei chiar ei iau instigat pe baieti de lau povit bulan si pulasa … nesimtiti oameni de 2 lei…

 • 8 februarie 2016 la 13:13
  Legătură permanentă

  Ce mata de paduche te dai Baderca? Esti sclavul lui Perasifon si ti si aia doi. Toata Deva stie ca sunt ,,dagetile,, lui Pera. Analfabetule, sa-ti dau la m..e.

 • 8 februarie 2016 la 21:16
  Legătură permanentă

  Sa va dau la m..e de interlopi si de sifoane. Pt locul 1 se bat cele mai mari sifoane: Litera si Pera. Niste bulangii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.