Actualitate

În arest, după ce și-a bătut o prietenă

Mandat de arestare preventivă în lipsă emis pe numele unui bărbat din Deva, bănuit de comiterea in­frac­ţiunii de loviri sau alte violenţe. Claudiu Gheorghe Roznovan (foto) este acuzat că, între Crăciun și Revelion, și-ar fi bătut o prietenă cu pumnii și cu picioarele. Po­li­țiștii spun că deveanul l-a bătut și pe un alt bărbat, care o însoțea pe fe­meie.
„Poliţiştii Biroului de Investigaţii Cri­minale Deva s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la data de 27 decembrie 2022, în jurul orei 12:45, un bărbat de 41 de ani, din Deva, în timp ce se deplasa la locuința unei prietene, din Deva, s-a întâlnit cu aceasta în scara blocului şi i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioa­rele, atât femeii, cât şi unui bărbat care o însoţea.
Ieri, în urma administrării proba­to­riului, pe numele bărbatului de 41 de ani a fost emis, de către Judecătoria Deva, un mandat de arestare pre­ventivă în lipsă, sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura