Eveniment

Împuşcat de poliţişti

3 X 2 impuscat

Dana Istudor

Scandal în oraşul hunedorean Petrila, unde un bărbat de 26 de ani, dat în urmărire, a fost împuşcat de un poliţist, în timp ce încerca să-l încătuşeze.
Rudele acestuia spun că omul legii a tras intenţionat şi nu a fost vorba despre un accident. Tânărul a fost transportat la spitalul din Petroşani, în timp ce procurorii încearcă să facă lumină în acest caz.

Era condamnat pentru furt
Pe numele tânărului de 26 de ani din Petrila, care a fost împuşcat în umăr de către un poliţist, este emis un mandat de arestare, el având de executat o condamnare de patru ani pentru furt. Ieri, în jurul orei 14, o patrulă a Poliţiei Petrila a mers la tânăr acasă pentru a-l reţine, însă rudele şi prietenii acestuia au început să strige la poliţişti, încercând să-i împiedice să-l ridice pe condamnat. Unul dintre poliţişti a încărcat pistolul din dotare, pentru a-l folosi în caz de necesitate. „Ulterior, poliţiştii au reuşit imobilizarea şi încătuşarea tânărului în cauză, moment în care pistolul poliţistului s-a descărcat accidental, rănindu-l pe condamnat în tricepsul braţului stâng”, declară subinspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Rudele rănitului spun că poliţistul a tras voit în tânăr şi că nu ar fi un accident. Victima a fost dusă la Spitalul din Petroşani, unde medicii i-au acordat tratamentul necesar, iar Parchetul a demarat o anchetă în acest caz. Poliţistul a cărui armă s-a descărcat a refuzat ieri, la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, unde s-a prezentat pentru a vedea starea arestatului, să comenteze incidentul.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura