Împreunã, pentru înfrângerea lui Bãsescu

 05 cazacumircia

 Nicolle Ebner

 Ieri, liderii PNL şi PSD din judeţul Hunedoara au parafat, nemţeşte, printr-o strângere de mână, acordul prin care s-au angajat să ducă împreună lupta pentru răsturnarea dictaturii băsesciene instaurată în România. Ieri, la Casa de Cultură din Deva, a avut loc întâlnirea comună a staff-urilor electorale de campanie ale PSD+PC şi PNL, în vederea continuării „ÎMPREUNĂ” a campaniei electorale pentru turul II al alegerilor prezidenţiale şi susţinerea candidatului PSD, Mircea Geoană, pentru câştigarea funcţiei de preşedinte al României.

Au bătut palma, nemţeşte
Având ca exemplu experienţele anterioare din politica românească (n.r. protocoale semnate, parafate, dar nerespectate), liderii celor două organizaţii politice au preferat să nu semneze nici un protocol de colaborare, consfinţind însă respectarea cu sfinţenie a angajamentelor asumate, printr-o strângere de mână, ca în ţările cu o democraţie şi economie dezvoltate, unde o astfel de „semnătură” înseamnă mai mult decât orice parafă. „După instalarea preşedintelui Mircea Geoană, numirea premierului Klaus Johannis şi instalarea unui nou guvern, se va putea vorbi şi despre forma pe care o va lua colaborarea PSD-PNL, la nivel local. Deocamdată, avem o înţelegere politică, în care aleşii locali ai celor două formaţiuni politice au convenit că orice fricţiune politică şi neînţelegere avută pe parcursul campaniei electorale să înceteze, iar din acest moment, forţele democratice din România sunt coalizate pentru câştigarea preşedinţiei de către Mircea Geoană”, a declarat şi preşedintele filialei judeţene PSD Hunedoara, Florin Cazacu.

„Fraţilor, la luptă!”
„Fiecare primar are obligaţia morală să câştige peste 50 la sută din voturile exprimate în comuna sau oraşul lui. În localităţile unde PSD şi PNL nu au primari, organizaţiile locale de partid vor beneficia de o atenţie sporită, acţiunile lor fiind susţinute de staff-ul judeţean comun de campanie. În rest, am lăsat la latitudinea fiecărui primar sau organizaţie să-şi stabilească strategia de campanie. În unele zone vor acţiona echipe mixte de campanie, iar în altele, separat. Este responsabilitatea lor şi cred că rezultatele vor fi mult mai bune decât dacă le-am impune noi cum să acţioneze”, a declarat Mircia Muntean, liderul liberalilor hunedoreni, care a menţionat că: „vom participa la toate acţiunile şi mitingurile ce vor fi organizate la Deva, Hunedoara, Orăştie, Brad, Haţeg, Petroşani.

„Prea mult, încă cinci ani, cu Traian Băsescu”
Liderii alianţei politice PSD-PNL din judeţul Hunedoara şi-au propus obţinerea unui rezultat răsunător, de 65 la sută, fiind anunţaţi că vor avea şi sprijinul a trei primari PDL din Valea Jiului. „Păducel, Ile şi Botgros au spus că nu pot pleca din PDL, pentru că-şi pierd funcţiile de primari şi trebuie organizate alegeri anticipate. Dar, campania o vor face pentru Mircea Geoană”, a declarat Mircia Muntean, în cadrul conferinţei de presă susţinută ieri, de staff-ul comun de campanie electorală.

Principiile şi obiectivele alianţei politice PSD-PNL
PSD şi PNL îşi asumă obiectivele de a scoate România din criza economică, politică şi morală; de a reface solidaritatea şi încrederea între români; de a asigura o guvernare care să determine o dezvoltare echilibrată a ţării şi refacerea prestigiului internaţional al României; deloc de neglijat este reluarea dialogului şi cooperării între puterile statului, precum şi între guvern şi partenerii sociali. Legat de guvernarea comună, PSD+PC-PNL-UDMR militează pentru reducerea fiscalităţii-principiu considerat motor al dezvoltării economice; pentru o guvernare în folosul tuturor românilor; printr-o distribuire echitabilă a resurselor rezultate în urma dezvoltării economice; eficienţă şi transparenţă în cheltuirea banului public; descentralizarea şi depolitizarea administraţiei publice; sprijinirea categoriilor sociale defavorizate şi modernizarea satului şi a agriculturii româneşti.

2 comentarii la „Împreunã, pentru înfrângerea lui Bãsescu

 • 27 noiembrie 2009 la 8:51
  Permalink

  jenant…

 • 27 noiembrie 2009 la 9:50
  Permalink

  JENANT..? FRUMOS SPUS!!!!!!!
  AM O INTREBARE: DE CE DOAR BOGATII IL VOR MORT PE BASESCU?!!!
  POPORUL CREDE CA DOCTRINA LIBERALA(A CHIABURILOR)SE IMPACA CU DOCTRINA SOCIALISTILOR????????!!!!!! NU ,NU CRED!

  DACA AS FI IN LOCUL LUI BASE,AS RENUNTA LA CANDIDATURA,ANTONESCU AR FI IN TURUL DOI,AR OBTINE 80% DIN VOTURI,IAR PSD AR DISPAREA DE TOT!(BINENTELES, BASE VA FI PREMIER!)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.