Ilia, şantier pe banii locali

02 Gabriel Marius Omota - Primar Ilia  9459Primăria comunei Ilia a luat atitudine şi a început o serie de lucrări necesare şi dorite de cetăţeni, pe banii din bugetul local. Chiar dacă Guvernul nu a acordat în acest an nici un fel de finanţare comunei de pe Valea Mureşului, administraţia locală a găsit resursele financiare necesare, astfel încât să realizeze tot ce avea planificat.

Serviciul Public Comunitar
De o bună perioadă de timp, localitatea Ilia a devenit un adevărat şantier şi se intervine pe mai multe planuri. „Am încheiat deja lucrările de amenajare a trotuarului pe străzile Horia, Cloşca şi Crişan din Ilia şi urmează ca în cursul acestei săptămâni să le finalizăm şi pe strada Tudor Vladimirescu. De asemenea, am început să lucrăm şi la o porţiune de trotuar din satul Brâznic, care se află pe lângă DN7 şi are o lungime de aproximativ 500 de metri. În acelaşi timp, ne ocupăm şi de modernizarea faţadei exterioare a Căminului Cultural Ilia şi de zona din preajma acestuia. Valoarea totală a acestor lucrări ajunge la 350.000 de lei, banii din bugetul local“, a precizat primarul comunei Ilia, Marius Omotă (foto).
O altă problemă de o reală importanţă pentru locuitorii de pe Valea Mureşului este deschiderea Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţa Persoanelor de la Ilia. Astăzi, în şedinţa consiliului local va fi supus votului consilierilor proiectul de hotărâre care vizează rearondarea comunelor Dobra, Lăpugiu de Jos, Bătrâna, Vorţa şi Gurasada la acest serviciu. Cel târziu într-o lună, acesta va deveni operaţional. (O.Mihnea)

One thought on “Ilia, şantier pe banii locali

  • 24 iunie 2015 la 8:18
    Legătură permanentă

    fara lucrari n ai cum sa sifonezi bani,fatada si trotuarele la camin cred ca se fac a patra sau a cincia oara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.