Îl aşteptăm să vină. Ne va fi de mare ajutor!

02-nelu-ardelean-3Oana Mihnea

Ieri, în conferinţă de presă, Nelu Ardelean (foto), copreşedinte al organizaţiei ALDE Deva şi prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a ALDE, a şocat audienţa, incluzând aici şi colegii de partid, cu o afirmaţie bombă. Acesta l-a invitat oficial pe fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, liberalul Mircea Moloţ, să se alăture echipei ALDE.

Oferă sau nu consultanţă? Asta este întrebarea!
În urmă cu ceva timp, însuşi Mircea Moloţ a declarat că oferă consultanţă partidului ALDE, de când cu dispariţia forţată de la conducerea PNL. Asta, cu toate că el încă este membru PNL, deoarece nu s-a arătat la orizont nici o demisie până acum. Ieri, în timpul conferinţei de presă organizate de ALDE Hunedoara, s-a adus din nou în discuţie acest subiect sensibil. Întrebare concretă, oferă sau nu Moloţ consultanţă partidului ALDE? Un răspuns concret a venit mai greu, dar într-un final s-a elucidat misterul. „Deocamdată nu ne acordă consultanţă, dar îl aşteptăm să vină. Dacă va face acest lucru, sunt convins că va fi de ajutor. Cele peste 100 de mii de voturi pe care le-a luat când a candidat la preşedinţia CJ Hunedoara nu sunt de dat la o parte. Eu îi accept sprijinul necondiţionat, dacă doreşte să vină, este o invitaţie personală, nu din partea partidului. Mircea Moloţ nu are nici un fel de interdicţie de a face politică. Încă este membru PNL, nu a venit până acum spre noi, dar cred că va alege la momentul potrivit“, a precizat Nelu Ardelean.

Dacă ne trimite sprijin constructiv…
Co-preşedintele ALDE Hunedoara, Marius Sanfirişca, s-a arătat surprins de cele auzite şi a menţionat că este pentru prima dată când aude asta. „Dacă prim-vicepreşedintele consideră că domnul Moloţ poate să ne asigure consultanţă şi ne sprijină în acest demers de a organiza partidul ALDE… eu nu am avut nici o întâlnire cu el, dar dacă ne trimite sprijin constructiv… ce să spun? Din câte îl cunosc eu, este un profesor foarte bun, care a dat valori atât în cadrul profesiei, cât şi pe plan politic… atât pot să spun despre Mircea Moloţ. Şi dacă se tot zvoneşte că ne ajută, atât timp cât a format multe valori politice în judeţ, probabil este un geniu“, a declarat Marius Sanfirişca.
Cu acest prilej, liderii ALDE  prezenţi la conferinţa de presă au declarat că la această oră, alianţa respectivă are organizaţii în jumătate din localităţile judeţului, municipii, oraşe şi comune, urmând ca până la mijlocul lunii noiembrie să deţină organizaţii în toate localităţile hunedorene.

4 comentarii la „Îl aşteptăm să vină. Ne va fi de mare ajutor!

 • 3 noiembrie 2015 la 5:30
  Permalink

  Moloț este un diavol.

 • 3 noiembrie 2015 la 9:15
  Permalink

  cumm se regrupeaza lichelele,spera sa i mai aleaga dracu cu a lui copii.

 • 3 noiembrie 2015 la 6:00
  Permalink

  Scena romaneasca inseamna reasezarea pieselor !

 • 3 noiembrie 2015 la 21:55
  Permalink

  Recitesc acest articol şi îmi dau seama din nou că este halucinant. De ce ? De xemplu: Sanfirişcă spune că Moloţ a fost un profesor bun. Da, aşa este. Dar, ce relevanţă are acest aspect pentru acuzaţia de corupţie formulată la adresa lui? Cât civism manifestă Nelu Ardelean dacă îl revendică pentru o funcţie de conducere în ALDE? De ce nu aşteaptă verdictul final al justiţiei ? Practic el este un lingău al lui Purcel deoarece au făcut tranzacţii împreună. În aceste condiţii de ce nu se sesizează instituţiile competente pentru a anula controlul judiciar. Practic, Purcel pune presiune pe justiţie acţionând ca un om care este curat ca lacrima.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.