Ieşiţi la vot, să nu decidă pentru Hunedoara morţii lui Dragnea din Teleorman

8 decembrie 2016 | 10 Comentarii | Publicat in: Electorale, Flash

07-florin-romanÎn 11 decembrie, vă chem la vot, să nu decidă pentru judeţul Hunedoara, morţii lui Dragnea din Teleorman.
În 11 decembrie, ieşiţi la vot, să nu ne alegem cu Dragnea, un prim ministru penal. Judeţul Hunedoara nu poate merge înainte, dacă ţara merge înapoi!
Ieşiţi la vot, să nu lăsăm România pe mâna lui Dragnea! Cetăţenii care stau acasă vor gira un premier penal. Mergeţi la vot, dacă vreţi un premier moral!
Mergeţi la vot, dacă nu vreţi ca Dragnea să ajungă la putere! Mergeţi la vot, dacă vreţi un premier moral, ardelean de-al nostru, Dacian Cioloş!
Trebuie să apărăm Hunedoara de Teleormanul lui Dragnea şi de oamenii lui din Hunedoara! Laurenţiu Nistor, Natalia Intotero, Cristian Resmeriţă şi Ilie Toma sunt oamenii lui Dragnea din Hunedoara! Nistor şi Intotero vor în Parlament ca să îşi voteze din nou pensii speciale! Nistor şi Resmeriţă vor să-şi angajeze din nou rudele! Ştiu doar să mintă cu neruşinare!
La 100 de ani de la Marea Unire făcută de liberalii lui Brătianu, trebuie să apărăm Ardealul şi România de comunism, de cei care au demolat biserici şi credinţa strămoşească.
În final, în 11 decembrie alegem între Cioloş şi Dragnea. Între cinstit şi penal! Între moral şi penal! Între competent şi penal!
Aşa să ne ajute Dumnezeu!
Florin Roman, preşedintele PNL Hunedoara

(Comandat: PNL Hunedoara; Executat: MEDIA HUNEDOREANĂ SRL Deva; CUI AEP mandatar financiar 11160004)

Loading...

Comentarii (10)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Irimie spune:

  POSTACII PNL CARE VA INJURA PE ACEASTA PAGINA
  Goia Lidia. Coordonator campanie
  Hangiu Laura.
  Elena Andreea Mic.
  Stanciu Patricia.
  Dacian Titus Gic.
  Stefan Ciocan – sef de campanie PNL! 3 conturi false.
  Chirila Adina.
  Chirila Radu.
  Costy Pruteanu.

 2. Marius si Andrei spune:

  Super pârţ!

 3. l.v. spune:

  Un neica nimeni(fl roman)trimis de superbasistul-pdl hava sa faca ordine cu berbecutii si caprele pnl hunedoara ! Afara javra ordinara…ca pe vremuri !!!

 4. Florin Roman spune:

  In 11 Decembrie 2016 votam PSD!

 5. Pensionar spune:

  Cum rămâne cu pensiile?
  Voi PNL ați fost haliti de ex pdl.si culmea nici nu va dați seama…

 6. xnet spune:

  GAME OVER pnl !VOTATI MASIV PSD!

 7. marita spune:

  Vreau sa cred si sper ca mai sunt multi cu cap si creier in jud. HUNEDOARA si in toata tara care gandesc fara a fi influentati de propaganda psd-istocomunista.

 8. gigi spune:

  In primul rand cei care tineti in brate PSD-ul nu stiti sa scieti bine romaneste,apoi nu puteti sa fiti decat niste analfabeti ca Nistor.

  Votati PSD ca sa-si mai ridice Nistor un palat,si voua va scoate ochii cu 1% la pensie.

 9. serafin spune:

  Suntem in perioada in care se sacrifica porcii de Craciun , asa se poate caracteriza si echipa PNL-ista a hunedorenilor , care-si dau ultima suflare dupa ce au fost injunghiati , guita , guita innecati de nu poti sa deduci ce ar vrea sa spuna innainte de rezultatul final al alegerilor , care sigur le pierd. A venit un ipocrit de alba , cica Florin Roman care ajuns la conducerea PNL Hunedoara , primul lucru pe care l-a facut in calitate de exportat din Alba la Hunedoara , a fost o vizita in satul presedintelui PSD-ist , sa vada ce lucruri frumoase au ramas in sat si in comuna Soimus in urma lui , dar insotit fiind de mana dreapta a primarului din satul Bejan Chirila Sabin , a facut un popas pe ulita presedintelui sa vada tractorul cu care lucreaza pamantul si drujba cu care taie lemne , din pacate nu a reusit sa le vada , apoi ipcritul albanez a popsit si la biserica din sat facand o rugaciune la icoana mult hulita de el , care spera sa-l duca pe drumul ce-l bun inapoi la Alba unde trebuie sa rezolve problemele judetului in calitate de vicepresedinte si candidat la camera deputatilor din judetul Alba. Aici nu prea are ce face , decat sa latre dupa cum plang cateii fara stapan ( sa repete un refren in continuu despre Nistor , lucruri neadevarate ) A intrat in ringul de box si ,, panseluta “ Carmen Harau , si Oana Franc si altii care tot denigreaza PSD –ul. Ca tot meniul sa fie complet trupa celor care se sacrifica in slujba hunedorenilor au fost insotiti de alaiul lui Mircia Muntean -dublu penal, cu echipa de dubasi din satul Sulighete. VOTATI PSD

 10. Petru spune:

  … nu stim cine e sapaliga asta, dar ne induram sa-i semnalam un fapt indubitabil : mortii morti ai lui Dragnea din Teleorman, sunt mai importanti pentru Romania, decat mortii vi ai peneleului, recte Alinute, Turcane, Busoi si altii de acelasi soi – toti esuati ca porcii-n papusoi9!!!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
PER pune în dezbatere publică un subiect tabu: legalizarea prostituţiei

Pe final de campanie electorală, Partidul Ecologist Român (PER) se angajează să pună în dezbatere publică legiferarea prostituţiei, un fenomen...

Scandal pe salariile minerilor

Consilierul managerului general al CEH, Adrian David, a declarat că va depune o plângere penală împotriva directorului Societăţii Naţionale de...

Ce declară candidaţii hunedoreni ai PRU: Guvernul Cioloş nu reprezintă interesele românilor

Candidaţii la alegerile parlamentare ai Partidului România Unită (PRU) Hunedoara au adunat un bagaj imens de probleme cu care se...

Închide