Ieri, la Hunedoara, a avut loc inaugurarea oficială: Cel mai mare târg auto din vestul ţării

04 Ionel Olteanu 2Loredana Goangă

Cel mai mare târg auto şi bazar din vestul ţării, Eurovenus, a fost inaugurat ieri. Construit pe o suprafaţă de 5.000 de metri pătraţi în zona Parcului Industrial Hunedoara, acesta este deschis în fiecare duminică şi pune la dispoziţia vizitatorilor peste 1.000 de locuri de parcare gratuite, dar şi spaţii, tot gratuite, pentru comercianţii din bazarul de vechituri şi vânzătorii de maşini.
Potrivit preşedintelui societăţii Eurovenus Deva, Ionel Olteanu (în foto), oricine va putea vinde sau cumpăra un autoturism: „Cu acest târg auto, vreau să aduc o rază de lumină, de soare, pentru hunedoreni. Mişcarea cu automobilul face parte din mentalitatea omului, astfel că aceştia au posibilitatea să vândă sau să cumpere o maşină, să socializeze cu cei din jur. Foarte bine organizat, târgul este cel mai mare din vestul ţării. Este curat şi dă posibilitatea vizitatorilor să îşi lase maşinile în cele peste 1.000 de locuri de parcare şi să fie protejate. De asemenea, cei care doresc să îşi vândă autoturismul au posibilitatea de a-l lăsa peste noapte în incinta acestuia, beneficiind de pază şi acces non-stop”. De asemenea, Ionel Olteanu a ţinut să asigure că persoanele interesate pot cumpăra atât automobile noi ale unor mărci consacrate, cât şi maşini second-hand de toate felurile, preţurile fiind pentru orice buzunar.
Tot ieri, mai multe firme auto, printre care şi Auto Schunn – Centrul autorizat de vânzări şi service Mercedes – Benz, şi-au expus maşinile, iar cei interesaţi chiar le-au putut testa.
Investiţiile omului de afaceri devean nu se opresc aici, acesta având deja ca proiect viitor permanentizarea activităţii din noul parc auto. „Vreau să realizez un parc de automobile permanent, unde, indiferent de zi sau de oră, să poţi să mergi şi să cumperi un autoturism. Să nu fii legat numai de ziua de duminică”, a mai spus preşedintele Eurovenus.
Subliniem că târgul auto poate fi găsit pe site-ul www.targautohunedoara.ro, sau pe www.facebook.com/targautosibazarhunedoara.

2 comentarii la „Ieri, la Hunedoara, a avut loc inaugurarea oficială: Cel mai mare târg auto din vestul ţării

  • 3 martie 2014 la 13:44
    Permalink

    Intrebarea este cine naiba mai cumpara masini! Cel mai mare targ de rable de care nu a auzit nimeni si care nu intereseaza pe nimeni.E buna totusi ca mai cumperi cate un mic, mai bei o bere….

  • 4 martie 2014 la 12:47
    Permalink

    Targul are multe masini, este curat si este ordine. E frumos.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare