ActualitateFlash

Iar s-au supărat dascălii pe guvernanți!

Dascălii nu au avut succes în negocierile cu ministerul de resort, ca tare rămân ne satis­fă­cuți pentru că nu le-au fost crescute salariile. La finalul anului trecut, profesorii au anunțat că pornesc, din nou, grevele, supărați că nu li plătesc orele suplimentare, nici sporurile, iar lefurile sunt prea mici pentru cât muncesc.
În aceste condiții, Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET” au anunțat, în baza rezultatelor referendumului desfășurat în pe­ri­oada 17 decembrie 2021 – 14 ianuarie 2022, declan­şarea grevei de avertisment, miercuri, 19 ianuarie 2022, cu încetarea lucrului în intervalul orar 11:00-13:00.
Paul Rusu, liderul Sindicatului Învățământului pre­universitar din Hunedoara, susține că pro­testul membrilor celor două organizații sindicale este cauzat de refuzul guvernanților de a purta negocieri cu reprezentanții federațiilor sindicale din educație și de a adopta măsuri concrete pen­tru creșterea lefurilor dascălilor. (A.N.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura