I-au furat portofelul din maşină

Autorii sunt doi tineri de 22 şi 23 de ani. Au fost suprinşi de un martor şi somaţi să înapoieze ce au furat, însă l-au ameninţat cu un cuţit şi s-au făcut nevăzuţi.
„Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată de o deveancă în vârstă de 61 de ani că o tânără şi un tânăr i-au sustras din autoturism portofelul, în care se afla 130 lei şi documente personale. Cei doi, tânăra de 22 de ani, din Deva şi tânărul de 23 de ani, din Hunedoara, au profitat de faptul că femeia a parcat maşina pe strada Mihai Eminescu, din Deva, însă nu a încuiat portierele, au sustras bunul şi au încercat să fugă, însă au fost observaţi de un martor ocular. Martorul ocular, un bărbat în vârstă de 40 de ani, le-a solicitat celor doi să îi înapoieze femeii bunul sustras, moment în care tânărul de 23 de ani l-a ameninţat pe bărbat cu un cuţit”, a informat IPJ Hunedoara.
Cei doi suspecţi au fost identificaţi în scurt timp, pe baza descrierii furnizate de partea vătămată, şi reţinuţi de poli­ţişti pentru de 24 de ore. Procurorii au decis să-i cerceteze sub control judiciar. Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit femeii. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.