I-au exclus şi pe viceprimarii săi din PNL

Sorina Popa

Liberalii hunedoreni sunt deja previzibili, aşa că nu a mai mirat pe nimeni faptul că foştii viceprimari ai Devei, Marcel Morar (foto stânga) şi Cosmin Costa (foto dreapta), au fost excluşi din partid.
 

Mai întâi, mătrăşiţi din funcţia de viceprimari
Mai întâi, cei doi, prin votul colegilor liberali şi a aleşilor social-democraţi, care acum deţin majoritatea în consiliul local,  au fost scoşi din funcţiile de viceprimari. Mişcarea următoare a venit rapid. Nemaifiind viceprimari, cei doi aliaţi ai primarului Mircia Muntean puteau fi excluşi din partid de Delegaţia Permanentă a organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL. Lucru care s-a şi întâmplat, miercuri, la propunerea conducerii organizaţiei municipale Deva a PNL, când în şedinţa delegaţiei permanente, prin vot secret, cei doi foşti viceprimari liberali au fost excluşi şi din partid.
Aşadar, după ce l-au mazilit pe primarul Mircia Muntean, fostul lor lider judeţean, liberalii hunedoreni i-au exclus din rândurile lor şi pe cei doi viceprimari, pe motiv că nu au respectat, în repetate rânduri, deciziile PNL şi ale USL. Fostul viceprimar Marcel Morar susţine că decizia votată în Delegaţia Permanentă a PNL Hunedoara nu este corectă. „Am fost timp de 13 ani membru al PNL şi în acest timp, am lucrat cu foarte mulţi oameni de calitate. Din păcate, după alegerile de anul trecut, atât de la nivel judeţean, cât şi de la centru, conducerile PNL nu mai reprezintă decât liberalismul propriilor buzunare. Regret că nu mai sunt coleg cu 99 la sută dintre membrii liberali, dar nu şi cu cei care sunt la prezidiu, atât la nivelul organizaţiei judeţene, dar şi la Deva. Voi rămâne în politică şi îmi va face plăcere să îi am pe foştii colegi de partid, drept adversari”, a afirmat Marcel Morar.

Se înscrie în UNPR
Cosmin Costa a declarat că se bucură că a fost exclus din PNL. „Săptămâna viitoare mă voi înscrie în UNPR şi voi face echipă, în continuare, cu primarul Mircia Muntean. Este păcat că au plecat foarte mulţi oameni de valoare din PNL sau au fost excluşi din această formaţiune politică. Liberalii hunedoreni, în loc să fie preocupaţi să crească în sondaje, doar denigrează pe unii şi pe alţii. Nu pot fi de acord cu aşa ceva, de aceea, mă bucur că am scăpat şi am fost dat afară din partid”, a declarat Costa.
În aceste condiţii, cei doi foşti viceprimari vor pierde,  în mod sigur, şi funcţiile de membri ai Consiliului Local Deva.
Tot miercuri, Delegaţia Permanentă judeţeană a PNL a mai decis excluderea din partid a viceprimarului oraşului Haţeg, Ioan Dabela, a viceprimarului comunei Orăştioara de Sus, Vasile Inăşecu, şi a consilierului local din Haţeg, Mircea Marian.

15 comentarii la „I-au exclus şi pe viceprimarii săi din PNL

 • 5 august 2011 la 2:03
  Legătură permanentă

  Astia-s chiar prosti. Pe vremuri aveam o parere buna despre liberali. Asa e cand la Bucuresti seful e prea moale.

 • 5 august 2011 la 8:01
  Legătură permanentă

  foarte bine or facut ca iau exclus,doar doua lipitori erau si Costa si Morar,va mai amintiti cand era morar in scandal cu panouri de publicitate?acelea inca mai exista si nu sa mai luat nici o masura in privinta lor,oare de ce??si costa la fel am auzit o inregistrare cu el pe youtube unde zicea ca nu are bani platiti de la primar ca nu ii da banii pe lucrari,sa ne mai scuteasca ,doar niste lipitori.foarte bine domnilor pnlisti,TOATA STIMA.

 • 5 august 2011 la 9:12
  Legătură permanentă

  Au plecat cele doua lipitori prezumtive si vor veni alte doua lipitori si mai mari cu burta goala si o groaza de datorii si executari silite . Nu se schimba nimic domnule Gica , doar se acutizeaza problema.

 • 5 august 2011 la 9:14
  Legătură permanentă

  „Echipa cu Munteanu” poate la femei mai Costica mai. Pana in primavara nu mai știe nimeni cine esti. Auzeam mai des parerea consilierilor exclusi. De când nu mai trebuie sa ridice mana, nimeni nu le mai raspunde la telefon( inclusiv tu). Ce bine ai ajuns.

 • 5 august 2011 la 9:19
  Legătură permanentă

  Drag ți-e ochiul dracului popo! Te vandusi pe bani. Grija mare ca toate ***.. ele iau pretul cel mai mare prima data….

 • 5 august 2011 la 9:29
  Legătură permanentă

  Ce disperati sunt astia doi. Le este greu ca nu mai pot face afaceri cu Primaria (Ppanouri publicitare puse in intersecti, caini comunitari, etc.)Bravo PNL.Deveanu are dreptate vor fi anonimi cum af fost si pana acu.

 • 5 august 2011 la 12:26
  Legătură permanentă

  Dorim urmatorul articol despre mazilirea vicelui din Hateg .

 • 5 august 2011 la 12:48
  Legătură permanentă

  Dacă Moloz era corect,trebuia să-l dea afară din funcţia de preşedinte PNL,intr-o şedinţă la care să fie de faţă şi Mircia Muntean,nu cum a procedat!!!…el la sala sporturilor ăstalalt la casa de cultură!!!Nu vreau să-l apăr pe primar,nu sunt la nici un partid,dar nu s-a procedat corect!!!Iar despre decizia PNL la vârf,ce să mai vorbim…dacă nu era Munteanu Mircia,crede-ţi că era PNL Hunedoara aşa de sus??? Cine să-l ducă aşa susPNL-ul HD,ăla cu şoferul masterand?????…. Să fim corecţi şi fără frică ,eu vă salut …..ge-or-gică!!!

 • 5 august 2011 la 19:52
  Legătură permanentă

  MOLOT corect ?El care este un hot, un hapsan pus numai pe furat ,il cunosc de cad era profesor ,ligea blidele la cantinele scolare ,cerea mereu bani de la elevi sub diferite pretexte,acum a ajuns mare boier ,dar caracter zero,vad ca da afara MOLOT din pnl pe toti ,pe MUNTEANU ,pe TIMIS pe cei mai buni consileri ,viceprimari si raman numai gunoaie gen OANCEA , care il stie toata lumea prin cazul soferului trimis la facultate la examene in locul lui OANCEA,si care este plin de datorii,am auzit in oras vorbinduse ca si la camatari are datori

 • 5 august 2011 la 21:42
  Legătură permanentă

  PNL adevenit un partid de tip fascist in judetul nostru ,exista un dictator ,pitic ca toti dictatorii si HITLER era pitic,care elimina pe cei mai capabili si onesti oamenii,raman doar cei ce il slujesc pe dictator ei cred ca daca se ascund sub o sigla USL ,in 2012 lumea va vota cu ei,dar se insala amarnic, votam omul nu sigla ,iar PNL a fost vandut de ANTONESCU , altui turnator la securitate VOICULESCU

 • 6 august 2011 la 7:34
  Legătură permanentă

  Munteanu pierde de 2 ani toate bataliile la care participa. El era presedinte pe judet, el a organizat alegerile, el a planas de-i sarea camasa de pe el când l-a batut Molot la curu gol! El era presedinte interimar la Deva, el a organizat alegerile, el si-a ieșit din minti cand l-a batut Oancea ( si alti 6 care au luat voturi mai multe decât el….ha ha ha). E un produs expirat care va mai trage cativa creduli cu minte putina si foame multă după el cand va cădea.
  Muntene erai tu tânăr la fimari, dar tot de ***** arati cu butelia in mana!

 • 6 august 2011 la 7:41
  Legătură permanentă

  Costa nu are viitor dar Murar este un om deosebit. Este singurul care il apreciază pe munteanu si nu este fin, var sau soagar. Sau mai multe dintre astea. El doar panourile il intereseaza. In rest e sincer si de caracter. A si pavajele. Dar in rest e sincer. Si de caracter. Nu te poți îndoi de el. E sincer. Si de caracter. Si nu are interese.

 • 6 august 2011 la 10:13
  Legătură permanentă

  In PNL jocurile au fost facute de CRIN ANTONESCU impotriva lui MIRCIA MUNTEAN,pentru ca acesta a fost cu TARICEANU, eu sunt la PSD dar la alegeri voi vota cu MIRCIA MUNTEAN ,este cel care a ridicat din nimic PNL dar daca USL ,se va rupe cum se discuta ,noi PSD ,vom lua un scor foarte bun pe judet spre deosebire de PNL ,care nu va castiga nici o primarie de municipiu sau oras,in DEVA castiga MIRCIA MUNTEAN UNPR,in HUNEDOARA VIOREL ARION PD-L ,SIMERIA cred ca TOMA PD-L, in ORASTIE candidatul PD-L , IN HATEG NICOLAE TIMIS PSD ,IN PETROSANI RITZI PD-L, LUPENI RAZMERITA PSD in BRAD tot noi PSD CAZACU,PNL castiga doar prin cateva comune,liberalule sunteti in plop si plopul in aer fara noi PSD ,alegeri de astea aranjate in cadrul partidului sunt peste tot cu delegatii plati cum ati facut voi la Sala sportului ,cand a „castigat” MOLOT cunoastem noi cum se fac alegerile in cadrul partidului si cati banii iau delegatii, vrei sa iti spun cum faceau delegatii ,NELU ARDELEAN SI OANCEA la carciuma si niste betivi erau facuti liberali pentru doua bari si promisiune ca daca voteaza OANCEA vor primii bani ,nu mai vorbiti de alegerile din PNL care au fost masluite,adevarata valoare se vede in alegerile locale si generale,liberalule sti cat are OANCEA in sondaj? Iti spun eu 2,3% asa ca nu va mai infoiati in pene ,fara MIRCIA MUNTEAN ,PNL nu mai reprezinta nimic,mai dati afara in contiuare si noi luam il vom lua si pe viceprimarul NELU DABELA din HATEG,sa vedem cu cine veniti voi la HATEG impotriva lui TIMIS

 • 7 august 2011 la 21:41
  Legătură permanentă

  Raul – pdlist marunt. Nu lua palarie roșie ca ți se ved chilotii portocali. Timiș e perfect, cand e cu medicamentele la zi. Grija mare sa nu i se termine. Munteanu e un analfabet care a ajuns din electrician( unul foarte prost-cum spun toti cei ce au muncit cu el) șef pe banii devenilor. Acesta e ste marele pacat pentru care noi ne vom cere scuze. Sa nu crezi ca e cineva care sa nu stie ca munteanu era presedinte cand PNL Hunedoara l-a si ținut pe Crin. Nu Crin l-a batut. L-au batut toti liberalii cu care s-a luptat. Si o vor face si de acum in colo. Munteanu e terminat. E lacom, las si micinos.

 • 8 august 2011 la 9:26
  Legătură permanentă

  Un tigan si un prost mai putin in primarie. Foarte bine le-a facut spagarilor.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.