I-a dat soţiei cu toporul în cap

6 august 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Livia Botici

O femeie de 63 de ani din Hunedoara, a ajuns la spital, cu răni grave, după ce soţul său, un bărbat de vârstă apropiată, a lovit-o de mai multe ori cu toporul. Arma folosită de soţul violent i-a produs femeii multiple leziuni la nivelul capului, dar şi pe mâini.

Scandal în miez de noapte

Cunoscut în cartierul său ca fiind o persoană irascibilă şi pusă pe scandal, Gheorghe Panduru a fost foarte aproape, ieri noapte, să-şi ucidă soţia. După ce a dat gata mai multe pahare de băutură, iar aburii alcoolului i-au întunecat minţile, pus pe harţă, bărbatul şi-a trezit soţia şi a început să-i găsească nod în papură. Totul s-a petrecut noaptea, în jurul orei 4 şi jumătate. La un moment dat, ţipetele şi ameninţările soţului, au făcut-o pe Adela Panduru să sune la poliţie şi să anunţe comportamentul bărbatului, întrucât ameninţările acestuia cu moartea au înspăimântat-o.

Într-o baltă de sânge

Enervat la culme că soţia sa l-a denunţat oamenilor legii, bărbatul a încercat să-şi pună planul în aplicare şi într-adevăr, să o ucidă pe femeie. A mers în debara, a căutat o unealtă cu care să o lovească şi, din nefericire, a găsit chiar un topor. A mers înapoi în camera unde era soţia sa şi s-a năpustit asupra ei. Mai multe lovituri de topor au ajuns pe corpul femeii care, lovită în cap şi în mâini, s-a prăbuşit la pământ, într-o baltă de sânge. Toată scena s-a petrecut între momentul în care a avut loc apelul la Serviciul 112 şi cel în care oamenii legii au bătut la uşa apartamentului, pentru că atunci când patrula de siguranţă publică a ajuns la locul scandalului, femeia se afla deja căzută pe jos. Imediat, victima a fost transportată la Spitalul Municipal Hunedoara, unde a rămas internată, iar soţul său a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara, pentru audieri. Potrivit oamenilor legii bărbatul riscă mulţi ani de închisoare, pentru infracţiunea de tentativă de omor.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Gura lumii

Vorbeşte lumea pe la colţ de stradă cum că un membru al partidului  aflat acum la guvernare face nişte jocuri...

Cine este Statul?

Un Traian Băsescu fals-dezinvolt încerca să justifice plecarea în masă a medicilor şi asistentelor medicale din România. Am câştigat libertatea...

„Brãdenii vor avea cãldurã în case, la iarnã”

Primarul municipiului Brad, Florin Cazacu (PSD), susţine că brădenii vor beneficia de căldură în case în iarna care vine, cu...

Închide