Eveniment

I-a dat soţiei cu toporul în cap

Livia Botici

O femeie de 63 de ani din Hunedoara, a ajuns la spital, cu răni grave, după ce soţul său, un bărbat de vârstă apropiată, a lovit-o de mai multe ori cu toporul. Arma folosită de soţul violent i-a produs femeii multiple leziuni la nivelul capului, dar şi pe mâini.

Scandal în miez de noapte

Cunoscut în cartierul său ca fiind o persoană irascibilă şi pusă pe scandal, Gheorghe Panduru a fost foarte aproape, ieri noapte, să-şi ucidă soţia. După ce a dat gata mai multe pahare de băutură, iar aburii alcoolului i-au întunecat minţile, pus pe harţă, bărbatul şi-a trezit soţia şi a început să-i găsească nod în papură. Totul s-a petrecut noaptea, în jurul orei 4 şi jumătate. La un moment dat, ţipetele şi ameninţările soţului, au făcut-o pe Adela Panduru să sune la poliţie şi să anunţe comportamentul bărbatului, întrucât ameninţările acestuia cu moartea au înspăimântat-o.

Într-o baltă de sânge

Enervat la culme că soţia sa l-a denunţat oamenilor legii, bărbatul a încercat să-şi pună planul în aplicare şi într-adevăr, să o ucidă pe femeie. A mers în debara, a căutat o unealtă cu care să o lovească şi, din nefericire, a găsit chiar un topor. A mers înapoi în camera unde era soţia sa şi s-a năpustit asupra ei. Mai multe lovituri de topor au ajuns pe corpul femeii care, lovită în cap şi în mâini, s-a prăbuşit la pământ, într-o baltă de sânge. Toată scena s-a petrecut între momentul în care a avut loc apelul la Serviciul 112 şi cel în care oamenii legii au bătut la uşa apartamentului, pentru că atunci când patrula de siguranţă publică a ajuns la locul scandalului, femeia se afla deja căzută pe jos. Imediat, victima a fost transportată la Spitalul Municipal Hunedoara, unde a rămas internată, iar soţul său a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara, pentru audieri. Potrivit oamenilor legii bărbatul riscă mulţi ani de închisoare, pentru infracţiunea de tentativă de omor.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura