Sport

Hypergym a făcut show

11 x 2 luptatorii de la Hypergym au incantat asistenta cu lovituri de efect

Ciprian Marinuţ

 Patru dintre cei mai valoroşi sportivi de la Hypergym Deva au participat  la o gală de grappling şi kick-box la Academia de Lupte „Ciprian Sora” şi au primit aplauze la scenă deschisă.  Sportivii de la Hypergym au fost puşi să lupte împotriva celor mai bine cotaţi adversari prezenţi la gală. Devenii nu s-au lăsat intimidaţi, au luptat extrem de spectaculos şi au reuşit rezultate bune.

 Exemplu de urmat
Antrenorul Mugurel Petruţiu a dat tonul victoriilor şi l-a învins, în cadrul categoriei 75 kg, pe Vasile Tătar (Tg. Mureş), unul dintre cei mai galonaţi sportivi din ţară. „Am vrut neapărat să câştig, ca să dau un exemplu demn de urmat, deşi adversarul era mai experimentat la grappling decât mine. Am strâns din dinţi, pentru că mă incomoda regulamentul, dar am apelat la toate trucurile ştiute şi la final, am fost mai bun”, a explicat Petruţiu. Apoi, Ioan Maftei (ctg, 70 kg) a luptat curajos împotriva unui sportiv de la Absolut BJJ Bucureşti, însă a fost învins, pentru că n-a reuşit să se adapteze prea bine noului sistem de luptă. „Maftei e tare la MMA şi Kick-Box, unde are ca argumente principale, forţa şi precizia loviturilor. La grappling sunt interzise tocmai loviturile de pumn şi de picior, aşa că i-a fost greu să învingă”, a spus antrenorul devean.

 Una albă, una neagră
Al treilea sportiv de la Hypergym, prezent la gala lui Sora, Gabriel Flutur, a susţinut două meciuri şi a avut două surprize. „Gabi s-a mobilizat bine la grappling şi a învins, deşi era mai puţin experimentat decât adversarul. Din păcate, s-a culcat pe o ureche la kick-box, pentru că era prea sigur pe el, şi a pierdut un joc, pe care trebuia să-l câştige. Oricum, a învăţat multe din aceste meciuri”, a spus Traian Mugurel Petruţiu. Al patrulea sportiv devean, Gabriel Bozan, (ctg. 60 kg) a luptat la kick-box juniori şi a obţinut o victorie surprinzătoare, în faţa favoritului turneului de la Respect Gym Bucureşti.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura