Hunedorenii s-au distrat din plin la Festivalul Berii

Cristina Ghenea

Sute de hunedoreni au profitat de vremea caldă de la sfârşitul săptămânii şi au ieşit pe străzile municipiului, pentru a se distra la Festivalul Berii. Cele mai tari trupe româneşti şi cei mai îndrăgiţi solişti ai folclorului tradiţional au încins atmosfera timp de trei zile.

Zecile de standuri în care se vindeau mici şi bere, dar şi dulciuri pentru copii, au fost luate cu asalt de poporul ieşit la distracţie. Hunedorenii au avut parte de muzică pentru toate gusturile, de la interpreţi de manele, până la trupe de muzică uşoară şi artişti populari. Alex de la Orăştie, Ellie White, Animal X, Narcotic Sound & Christian D şi Anna Lesko sunt cei care i-au scos pe tineri din case, seară de seară. Nici cei mai în vârstă nu au fost uitaţi de organizatori, căci şi aceştia au avut prilejul de a se bucura de muzica orchestrei Ansamblului „Haţegana” şi de cântecele unor îndrăgiţi interpreţi, printre care şi solistele Mariana Suciu şi Mariana Deac.

3 comentarii la „Hunedorenii s-au distrat din plin la Festivalul Berii

  • 20 septembrie 2011 la 9:09
    Legătură permanentă

    Am auzit vorbindu-se in oras ca , HADA si MOLOT vor sa aduca la noi in oras deseuri radioactive,sa ne iradieze doar pentru a castige ei bani

  • 20 septembrie 2011 la 9:52
    Legătură permanentă

    de unde stiti voi ca vor sa aduca deseuri radioactive ,la ce sunt ele bune daca sunt deseuri ,asta este o minciuna .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.