Sport

Hunedorenii, lideri din prima etapă

Ciprian Marinuţ

FC Hunedoara a debutat în forţă în eşalonul trei şi a reuşit scorul rundei inaugurale, 5-0, cu modesta Bihorul Beiuş. Alb-albaştrii s-au instalat astfel pe locul întâi al clasamentului, iar suporterii şi oficialii speră ca echipa lor să rămână lideră până în ultima etapă, pentru a promova în liga secundă.

Călcaţi de „taur”
Susţinuţi frenetic de peste 1.000 de spectatori însetaţi de fotbal de calitate, FC Hunedoara a început cu dreptul aventura în Liga a III-a. Cu doar trei titulari din echipa care câştiga campionatul Ligii a IV-a, trupa pregătită de Eusebiu Şuvagău a făcut instrucţie cu Bihorul Beiuş, echipă ce parcă nici n-a fost pe teren. Tonul iureşului alb-albastru l-a dat Zelencs, care şi-a respectat renumele de „El Torro” (taurul) şi a „înfipt” două goluri în plasa adversă în prima repriză. Zelencs a deschis scorul, după mai puţin de două minute de joc, reluând cu capul din careul mic, mingea centrată de pe stânga de Corobea. Tot el a dus scorul la 2-0 (min. 33), după ce a driblat cu uşurinţă în careu doi fundaşi adverşi şi a trimis mingea la colţul lung.

Şandor, gol şi pasă de gol
Şarjele ofensive ale alb-albaştrilor au continuat şi după pauză, întrucât bihorenii au fost lipsiţi de reacţie, iar până la final, hunedorenii au mai punctat de trei ori. P. Păcurar (56) a dus scorul la 3-0, cu un vole imparabil, după o centrare perfectă a „veteranului” Marcel Şandor, intrat la pauză. Hodor (59) a scuturat şi el plasa porţii adverse cu un alt vole, iar Şandor şi-a respectat renumele de atacant pur sânge şi a închis tabela, marcând în poarta goală, după ce i-a furat mingea portarului Odobasianu, 5-0.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura