Hunedorenii, lideri din prima etapă

30 august 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ

FC Hunedoara a debutat în forţă în eşalonul trei şi a reuşit scorul rundei inaugurale, 5-0, cu modesta Bihorul Beiuş. Alb-albaştrii s-au instalat astfel pe locul întâi al clasamentului, iar suporterii şi oficialii speră ca echipa lor să rămână lideră până în ultima etapă, pentru a promova în liga secundă.

Călcaţi de „taur”
Susţinuţi frenetic de peste 1.000 de spectatori însetaţi de fotbal de calitate, FC Hunedoara a început cu dreptul aventura în Liga a III-a. Cu doar trei titulari din echipa care câştiga campionatul Ligii a IV-a, trupa pregătită de Eusebiu Şuvagău a făcut instrucţie cu Bihorul Beiuş, echipă ce parcă nici n-a fost pe teren. Tonul iureşului alb-albastru l-a dat Zelencs, care şi-a respectat renumele de „El Torro” (taurul) şi a „înfipt” două goluri în plasa adversă în prima repriză. Zelencs a deschis scorul, după mai puţin de două minute de joc, reluând cu capul din careul mic, mingea centrată de pe stânga de Corobea. Tot el a dus scorul la 2-0 (min. 33), după ce a driblat cu uşurinţă în careu doi fundaşi adverşi şi a trimis mingea la colţul lung.

Şandor, gol şi pasă de gol
Şarjele ofensive ale alb-albaştrilor au continuat şi după pauză, întrucât bihorenii au fost lipsiţi de reacţie, iar până la final, hunedorenii au mai punctat de trei ori. P. Păcurar (56) a dus scorul la 3-0, cu un vole imparabil, după o centrare perfectă a „veteranului” Marcel Şandor, intrat la pauză. Hodor (59) a scuturat şi el plasa porţii adverse cu un alt vole, iar Şandor şi-a respectat renumele de atacant pur sânge şi a închis tabela, marcând în poarta goală, după ce i-a furat mingea portarului Odobasianu, 5-0.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Astăzi se judecă recursul în Dosarul „Ketamina”

Magistraţii de la Curtea de Apel Alba Iulia vor hotărî în cursul zilei de astăzi dacă cele 29 de persoane...

Gura lumii

O vorbă românească spune că „răzbunarea-i arma prostului”, dar setea de a-şi plăti poliţe pentru un fost personaj care împărţea...

Bolnavii cronici, omorâţi cu zile

Începând din data de 1 septembrie, suferinzii de boli cronice vor fi nevoiţi să scoată bani grei din buzunar, dacă...

Închide