Hunedorenii, aşteptaţi să-şi achite taxele şi impozitele locale

Adriana Năstase

Cei de la Primăria Hunedoara ne anunţă că plata obligaţiilor fiscale către bugetul local poate fi efec­tuată:numerar sau cu cardul, la ghişeele Primăriei (clădirea nouă, fostul sediu BRD de pe Bd. Libertăţii, nr. 17), numerar sau cu cardul, la ghişeul de la Piaţa Obor, numerar sau cu cardul, la Ser­vi­ciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Per­soa­nelor (SPCLEP) – adică la „Evidenţa Populaţiei”, cu cardul, la cele două terminale instalate în sediul Primăriei municipiului Hunedoara, respectiv în Piaţa Dunărea (este nevoie de Cartea de Identitate şi un card bancar), online, pe www.ghiseul.ro (trebuie să vă creaţi un cont, dacă nu aveţi unul), online, pe site-ul Primăriei: https://taxe.primariahunedoara.ro, online, pe site-ul Municipiul Hunedoara Ghişeu Online, la adresa https://serviciielectronice. primariahunedoara.ro/cmsSE.
Programul de încasări la ghişeele Serviciului Impozite şi Taxe Locale, Impunere, Constatare, Con­trol este: luni, marţi, miercuri, joi – 07:30 – 17:00, vineri – 07:30 – 14:00. Contribuabilii care achită integral impozitul până la data de 31 martie 2021 beneficiază de o bonificaţie de 10 la sută din suma pe care trebuie să o achite. Impozitele locale pentru persoanele fizice şi juridice din municipiul Hunedoara nu s-au majorat în anul 2021, fiind doar indexate cu indicele de inflaţie, aşa cum prevede Codul Fiscal.
Conform prevederilor legale, persoanele fizice cu domiciliul în alte localităţi au obligaţia achitării proceselor-verbale de contravenţie în contul unităţii administrativ-teritoriale (primăriei) de domiciliu, pentru a putea fi considerate ca fiind achitate în termen la unitatea administrativ-teritorială de domiciliu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare