Hunedoreanul Bogdan Lobonţ a semnat cu Universitatea Cluj Napoca

8 noiembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Fostul portar al echipei naţionale de fotbal, Bogdan Lobonţ (foto dreapta), îşi va începe cariera de antrenor principal din 1 ianuarie 2019. El a semnat cu Universitatea Cluj.

Nu are încă licenţă
„Sunt bucuros că încep această aventură de antrenor în România, că o încep alături de UCluj. Nu mi-a fost greu să mă decid, pentru că am văzut ce potenţial are clubul, ce jucători are, cu nişte suporteri minunaţi şi cred că Universitatea este mai mult decât o echipă de fotbal. Sunt convins că împreună vom reuşi să facem lucruri extraordinare. Presiunea este peste tot, dar pot să vă asigur că împreună, zi de zi, vom lupta ca să aducem rezultate”, a spus Bogdan Lobonţ.
Hunedoreanul a cerut să se ocupe de echipă abia din luna ianuarie, pentru a avea timp să-şi încheie socotelile cu AS Roma şi pentru că Lobonţ era plecat în Brazilia, unde a urmărit mai mulţi jucători pe care românii îi au în vizor.
„Lobonţ e foarte atent la detalii şi îşi doreşte foarte mult să aibă realizări. Mi-am asumat, răspund de această decizie şi cred că astfel de oameni trebuie să conducă fotbalul românesc”, a declarat managerul Ioan Ovidiu Sabău.
În acte însă, Adrian Iencsi va fi antrenorul principal la Universitatea Cluj, asta pentru că Bogdan Lobonţ nu are încă licenţă, iar la ultimele partide din acest an va sta pe bancă Mircea Cojocaru. Acesta a fost convins de Ioan Ovidiu Sabău să conducă echipa până la venirea lui Lobonţ, cu toate că nu şi-a mai dorit să devină principal. (N. Gavrea)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
„Pe când Bacalaureatul pe WhatsApp?”

Sistemul de învăţământ din România este, fără îndoială, câmpul de experimente nefericite ale celor mai incompetenţi miniştri pe care i-a...

Copila trimisă cu un boschetar la cerşit, găsită într-un cămin dezafectat

Delia Gabriela (foto), copila de numai şapte ani, din Petroşani, era alături de omul străzii tocmai în municipiul Vulcan. Poliţiştii...

Complexul Energetic Hunedoara, obligat să restituie 60 milioane euro

Comisia Europeană a constatat că producătorul de energie Societatea „Complexul Energetic Hunedoara“ a primit din partea României un ajutor de...

Închide