Hunedoreancă lovită pe trecerea de pietoni

22 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Şoferul vinovat de accident are 31 de ani şi este din Teliucu Inferior. Potrivit poliţiştilor, accidentul a avut loc pe Bulevardul Traian din municipiul Hunedoara, la trecerea de pietoni din faţa unei fabrici.
„Poliţiştii rutieri ajunşi la faţa locului au constatat că un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Teliucu Inferior, în timp ce conducea un autoturism, pe Bulevardul Traian din municipiul Hunedoara, înspre Călan, la trecerea de pietoni din dreptul unei benzinării, semnalizată şi marcată corespunzător, nu a acordat prioritate de trecere unei femei în vârstă de 43 de ani, din municipiu, care se afla în traversare regulamentară, accidentând-o uşor“, a informat IPJ Hunedoara.
Femeia a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale, iar şoferul a fost testat pentru a se stabili dacă a consumat alcool, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii i-au întocmit un dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Infectaţi cu coronavirus la Centrele de îngrijire Păclişa

Un număr de 15 persoane au fost depistate pozitiv la noul virus în cele trei Centre de Îngrijire şi Asistenţă...

Şah. Carlsen şi-a luat revanşa în faţa lui Firouzja

Şahistul norvegian Magnus Carlsen (foto), campionul mondial en titre, şi-a luat revanşa în faţa tânărului mare maestru iranian Alireza Firouzja...

UEFA a decis data limită pentru cupele europene

UEFA a decis ca data limită pentru desemnarea echipelor participante în ediţia următoare a cupelor europene să fie 20 iulie...

Închide