Actualitate

Hunedoreancă lăsată fără 4.000 de euro, prin metoda „accidentul”

O pensionară de 68 de ani din municipiul Hunedoara le-a dat escrocilor toate economiile pe care le avea în casă, după ce aceştia au reuşit să-i atingă o coardă sensibilă. Escrocii au convins femeia să le dea toţi banii printr-o metodă des practicată, mai exact prin metoda „accidentul”.
Din datele poliţiştilor, hunedoreanca a fost contactată telefonic de către o persoană care s-a recomandat chiar fiica ei. Aceasta i-a comunicat că a fost implicată într-un accident rutier şi că soţul ei, ginerele hunedorencei, este internat (în comă) într-un spital din Bucureşti şi are nevoie urgentă de bani pentru operaţie. „Fiica” a transferat discuţia telefonică unui bărbat care s-a recomandat a fi „doctorul Ionescu” şi care i-a spus că va trimite o „delegată de la casa de pensii” pentru a ridica banii.
În urma convorbirii telefonice, pensionara a strâns toţi banii pe care îi avea în casă, respectiv 4.000 de euro şi a coborât în faţa blocului, unde s-a întâlnit cu aşa-zisa „delegată”, căreia i-a înmânat plicul cu bani. Revenind în locuinţă, reclamanta a luat legătura telefonic cu fiica sa şi abia atunci şi-a dat seama că a fost înşelată, motiv pentru care a depus plângere penală la Poliţia municipiului Hunedoara. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru înşelăciune şi încearcă să dea de urma escrocilor şi să recupereze banii femeii. (N. Bumbac)

One thought on “Hunedoreancă lăsată fără 4.000 de euro, prin metoda „accidentul”

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura