Hunedorean înjunghiat în faţa locuinţei

Suspectul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. Judecătorii au decis că poate fi cercetat pentru tentativă de omor în arest la domiciliu.
Totul ar fi pornit de la o dispută privind o vânzare, iar conflictul verbal dintre cei doi bărbaţi a degenerat spun anchetatorii. ”Po­litia Municipiului Hunedoara a fost sesizată despre faptul că un bărbat de 49 de ani, din Hunedoara, a fost înjunghiat, în timp ce se afla pe Bld. Mihai Viteazul, în apropierea locuinţei. Patrulele de ordine publică şi echipa operativă deplasate la faţa locului au stabilit că pe fondul unui conflict spontan, bărbatul a fost înjunghiat în partea stânga-spate a toracelui, de o persoană de sex mas­culin, rămasă iniţial cu identitate ne­cu­noscută”, a informat IPJ Hunedoara.
Bărbatul înjunghiat a ajuns la UPU Hu­ne­doara pentru a i se acorda îngrijiri medicale, iar medicii au constatat că viaţa i-a fost pusă în pericol, astfel că procurorii au schim­bat încadrarea juridică a faptei din lovire în tentativă de omor. ”Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Hunedoara şi cei ai Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Hunedoara au efectuat o percheziţie domiciliară şi au ridicat mijloace materiale de probă ce au condus la emiterea, de că­tre procurorii Parchetului de pe lângă Tribu­nalul Hunedoara, a unui mandat de reţinere preventivă, pentru 24 ore, pe numele unui bărbat de 31 de ani, din Hunedoara, bănuit de comiterea faptei”, mai precizează sursa citată. Suspectul, Gabriel-Ştefan Anca a fost dus în faţa magistraţilor Tribunalului Hu­ne­doara cu propunere de arestare preventivă, însă judecătorul a respins cererea. Instanţa a dispus ca individul să fie plasat în arest la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare