Hunedorean reținut pentru a fi extrădat în Germania

Un bărbat de 49 de ani, din Simeria, care a comis un viol în Germania, a fost prins de poliţiştii din localitate. Bărbatul are pe numele său mandat european de arestare, emis de autorităţile germane. Acesta a fost dus ieri la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, pentru confirmarea mandatului de arestare preventivă.

”În data de 5 august, poliţiştii Formaţiunilor Investigaţii Criminale, Poliţie Rutieră şi Siguranţă Publică, din cadrul Poliţiei oraşului Simeria, au desfăşurat o acţiune în urma căreia au depistat un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Simeria, pe numele căruia autorităţile germane au emis, la data de 26 iulie 2018, un mandat de arestare preventivă în vederea extrădării, pentru comiterea – pe teritoriului statului german – unei infracţiuni contra libertăţii şi integrităţii sexuale”, a informat IPJ Hunedoara.
Bărbatul se numeşte Cornel Dehel şi a comis infracțiunea în anul 2016. A fost iniţial arestat preventiv în Germania, însă, atunci când a fost pus în libertate a reuşit să fugă în România. Acesta poate fi extrădat în baza unei decizii definitive date de o instanţă din România. (N. Bumbac)

3 comentarii la „Hunedorean reținut pentru a fi extrădat în Germania

 • 8 august 2018 la 21:43
  Legătură permanentă

  Imi puteti spune si mie numele intreg a persoanei care a scris articolul?

 • 9 august 2018 la 17:04
  Legătură permanentă

  Cine a scris stirea si nu e in cunoștință de cauză trebuie să plătească bani grei ..pentru ca habar nu are ce sa întâmplat acolo..

 • 9 august 2018 la 17:19
  Legătură permanentă

  Natalia Bumbac esti extraordinara””BRAVO. La ce scri acolo sper sa fi data afara cat de curand..ti-am scris si pe messenger eu am fost in Local cand sa întâmplat problema asta. Si stiu totul..nu e nici un viol si daca nu ștergi articolul o sa plătești bani pt ce ai scris …plus ca o sa apari si tu prin ziare la cat esti de deșteaptă”… nu mai am cuvinte ce sa iti reproșez esti foarte jalnică.. si apropo poliția din simeria nu a avut nici o acțiune Mă faci sa rad :)))…sper ca să nu mai mănânci atâta r.. cand scri un articol care nu are nici o legatura cu ce ai scris tu acolo

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.