Hunedoara Nouă – „Hunedoara de legendă”

Avem un judeţ bogat, unde istoria şi natura şi-au dat mâna într-un mod atât de fericit. Hunedoara este judeţul cu peste 30 de atracţii turistice de talie naţională şi este inadmisibil ca acestea să nu fie puse în valoare, să nu contribuie la dezvoltarea economică a acestei zone.
Am gândit programe concrete, proiecte viabile de punere în valoare a acestor bogă­ţii ale judeţului Hunedoara, astfel încât să putem creşte numărul celor care ne vizi­tează, să-i determinăm pe turişti să aleagă judeţul Hunedoara drept destinaţie de va­canţă.
Echipa PNL – UDMR – PNTCD, cu spriinul USR+ şi al FDGR, şi-a propus dublarea numărului de turişti până în anul 2024, turişti care să revină şi în anii următori la noi în judeţ şi să povestească şi altora despre Hunedoara de legendă. Dublarea numărului de turişti înseamnă venituri buge­tare suplimentare, înseamnă creş­te­rea salariilor, dar şi dezvoltare economică, iar acest lucru şi l-a propus echipa de pro­fesionişti cu care venim în faţa dumnea­voastră.
În acest scop, este necesară o abordare unitară şi organizată, este nevoie de o autoritate judeţeană care să sprijine şi să îndrume investitorul şi producătorul local deopotrivă. De asemenea, pentru ca ţelul pe care ni l-am propus să fie atins, vor fi organizate evenimente permanente în judeţul Hunedoara, pentru creşterea capacităţilor turistice, precum şi primul târg anual de turism.
În plus, am gândit un pachet de pre­zentare media a judeţului, un film de prezentare a atracţiilor turistice, dar şi un concurs tematic de foto­grafie/ blogging/vlogging.
Pentru ca informaţiile despre atrac­ţiile turistice ale judeţului Hunedoara să ajungă la cât mai mulţi potenţiali turişti, vrem să introducem aceste obiective în portofoliul agenţiilor de publicitate şi al caselor de producţie video, pentru o cât mai bună vizibilitate.

Ne dorim să sprijinim şi investitorii din domeniul HORECA, grav afectaţi de criza generată de noul coronavirus, şi pentru ei am gândit un plan urgent de măsuri, cu termen luna decembrie 2020.
Echipa PNL – UDMR – PNŢCD, cu sprijinul USR+ şi FDGR, este garanţia unei administraţii publice performante. Sunt lucruri pe care dorim să le implementăm, cu o echipă puternică formată din oameni cu multă experienţă şi cu multă dăruire, dar şi prin proiectele pe care le propunem pentru judeţul Hunedoara, Hunedoara în care SE POATE.
Împreună vom construi Hunedoara Nouă – Hunedoara de legendă!

Adrian Nicolae David, prim-vicepreşedinte PNL Hunedoara

Comandat de PNL –Filiala Hunedoara
CMF – 21200012
Executat deMEDIA HUNEDOREANĂ SRL Deva

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare