Hoţul de cai a fost arestat preventiv

1 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Un bărbat din Haţeg, Robert Busuioc, de 43 de ani, este cercetat alături de un adolescent de 17 ani, tot din Haţeg, după ce au intrat pe proprietăţile unor locuitori ai comunei Băniţa şi le-au furat caii.

Haţeganul a mai avut probleme cu legea, astfel că procurorii au cerut arestarea sa preventivă, iar instanţa de judecată din Ţara Haţegului a admis solicitarea. Busuioc a contestat soluţia, iar dosarul său urmează să fie tranşat la instanţa superioară, unde va afla dacă-şi va petrece aproape toată luna octombrie după gratii sau va beneficia de o măsură preventivă mai blândă.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, cei doi au furat două cabaline din grădinile unor persoane din comuna Băniţa. Paguba creată a fost de circa 4.500 de lei, însă proprietarii au fost anunţaţi de poliţişti şi şi-au recuperat animalele. Haţeganul de 43 de ani a mai fost condamnat în primă instanţă şyi într-un alt dosar, pentru că a fost prins circulând fără permis de conducere, însă soluţia nu este definitivă.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Au crezut că nu vor fi prinşi

Trei şoferi au acum probleme penale după ce au fost prinşi că au urcat la volan, doi fără a avea...

Pe contrasens cu motocicletele pe autostradă

Doi motociclişti au rămas fără permisele de conducere şi s-au ales cu câte o amendă contravenţională în valoare de 870...

Forţe proaspete în rândul poliţiştilor hunedoreni

Forţe proaspete în prevenirea şi combaterea infracţionalităţii: 63 de tineri poliţişti, 31 de femei şi 32 de bărbaţi, absolvenţi ai...

Închide