ActualitateFlash

Hoţii de la Fan Courier au plecat cu maşina firmei

Exif_JPEG_420

Natalia Bumbac

Spargerea dată la sediul firmei Fan Courier se pare că nu s-a soldat doar cu dispariţia seifului, în care erau 8.000 de lei.

Din datele IPJ Hunedoara, hoţul sau hoţii care au dat spargerea şi au furat seiful plin de bani, n-au plecat cu el în spate. Ci cu o maşină. Dar nu cu maşina lor, pentru că veniseră pe jos. Abia după câteva ore de la descoperirea spargerii şi jafului, cei de la Fan Courier au constatat că le-a dispărut şi o dubiţă Ford Transit, din acelea care transportă coletele. Nici nu le-a fost greu hoţilor să ia maşina, deoarece cheile acesteia se aflau în depozitul firmei, fiind destul de uşor de găsit.
Reamintim cititorilor că în dimineaţa zilei de 26 iunie, agentul de la firma care asigură paza sediului firmei Fan Courier din Deva a venit la faţa locului, după ce nişte indivizi necunoscuţi au spart uşa, declanşând alarma de la sistemul de securitate. Gestionarul depozitului a declarat că hoţii au furat doar seiful unde era suma de 8.000 de lei, alte pagube nefiind constatate. Cei de la Fan Courier au descoperit abia la jumătatea zilei că hoţii au plecat cu una din maşinile aflate în parcarea firmei.
Până acum, poliţiştii nu au reuşit să dea de urma celui sau celor care au comis jaful, cercetările din dosarul de furt calificat fiind în curs.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura