Hoţ din buzunare, băgat în spital de păgubit

19 ianuarie 2015 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Maximilian Gânju646x404
Oana Mihnea

Un tânăr de 21 de ani, din Petrila, a luat o bătaie soră cu moartea, după ce a furat un telefon mobil şi a fost prins de proprietar. Atât cel care a furat, cât şi păgubitul care şi-a făcut singur dreptate, sunt cercetaţi de poliţişti.

Totul s-a petrecut luni, după amiaza, la sala de sport a liceului economic din Petroşani, unde se obişnuieşte, ca în afara orelor de curs, tinerii dornici de mişcare să închirieze sala pentru campionate de fotbal. Cei care nu se bagă la „miuţă”, obişnuiesc să facă galerie din tribuna de pe margine. Printre ei şi-a făcut loc şi un hoţ din buzunare, un tânăr de 21 de ani din Petrila, Lucian Blaj, care ar mai fi „operat” şi în trecut. La un moment dat, acesta a băgat mâna în buzunarul unei geci, care se afla în tribune, lângă proprietar, de unde a furat un telefon mobil. După care s-a ridicat şi a părăsit sala de sport. Ghinionul lui a fost că mai multe persoane din rândul spectatorilor l-au observat şi l-au atenţionat pe proprietar, un tânăr de 26 de ani. Acesta din urmă, împreună cu mai mulţi prieteni s-au luat după el, l-au ajuns şi, după ce şi-a recuperat telefonul, l-au luat la  bătaie, bumbăcindu-l atât de serios, încât hoţul din buzunare a ajuns mai întâi la spitalul din Petroşani, de unde a fost trimis la spitalul judeţean din Deva.
În prezent Lucian Blaj, hoţul, se află internat la secţia chirurgie a Spitalului Judeţean Deva, fiind diagnosticat cu fractură de mandibulă şi fractură la nas.
Potrivit agentului Laura Bradu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara, acum poliţiştii îl cercetează atât pe hoţ pentru furt, cât şi pe cei care l-au bătut, pentru lovire.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
La beţie, şi-a dat foc la casă

În acest sfârşit de săptămână, o ceartă între doi concubini s-a finalizat cu intervenţia pompierilor.

Şase posibile achiziţii la Hercules

Hercules Lupeni, vicecampioana de iarnă în Liga a IV-a Hunedoara, şi-a reluat pregătirile pentru retur, la finalul săptămânii, cu şase...

Şanse la bronzul mondial APB

Pugilistul devean Bogdan Juratoni va boxa pentru un loc pe podium în circuitul profesionist AIBA Pro Boxing, într-o gală ce...

Închide