Hoţ de motorină prins de poliţiştii din Orăştie

6 noiembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Individul se ”înţepa” la rezervoarele TIR-urilor şi trăgea carburantul cu ajutorul unei pompe electrice. A fost prins în fragrant de poliţiştii din Orăştie, chiar când sustrăgea motorină din rezervorul unui autocamion. Reuşise să fure circa 300 de litri de motorină.

”Poliţia municipiului Orăştie a fost sesizată de către agenţii Poliţiei Autostrăzi despre faptul că echipajul rutier aflat în serviciu pe A1 a surprins în flagrant un furt de combustibil din rezervorul unui autocamion care staţiona într-un spaţiu de servicii, pe sensul de mers Deva-Sebeş. În sprijinul echipajului rutier a fost direcţionată patrula de siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Orăştie şi echipa operativă care a stabilit că un tânăr de 24 de ani, din judeţul Argeş, folosind un sistem electric care acţiona o pompă utilizată pentru a absorbi lichide, printr-un furtun conectat la mai multe canistre ce erau depozitate într-o autoutilitară, a sustras din rezervorul autocamionului (condus de un cetăţean polonez) aproximativ 300 de litri de motorină”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Orăştie i-au făcut dosar penal individului şi-l cercetează pentru furt calificat. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Dosarul Berbeceanu: Înalta Curte a suspendat judecarea cauzei şi a dispus sesizarea Curţii de Justiţie a UE

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a hotărât miercuri, 6 noiembrie, să suspende procesul în Dosarul Berbeceanu şi să sesizeze...

Anamaria Bolohan, medaliată cu bronz la 10 km marş

Federaţia Română de Atletism a organizat recent la Bucureşti întrecerile ediţiei din acest an a Campionatului Naţional de Marş.

Interliga de Iarnă – Trofeul Gh. Ola şi Trofeul Gh. Ene la fotbal

A fost o săptămână plină de fotbal pentru micuţii fotbalişti (cei născuţi în 2010, 2011), care au disputat meciurile din...

Închide