Hoţ de calculatoare prins în timp record

7 iulie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Dana Istudor

Un tânăr de 29 de ani a dat o spargere la o firmă care se ocupă cu servicii de Internet, de unde a furat mai multe laptop-uri, în valoare de 7.000 de lei, însă după numai câteva ore poliţiştii au reuşit să dea de urma lui şi să recupereze computerele.

Prinşi la Tg. Jiu
Bărbatul care a dat spargerea la firma din Petroşani se numeşte Florin P., de 29 de ani şi este recidivist. Acesta a dat lovitura în noaptea de 3 spre 4 iulie, prin forţarea sistemului de închidere al uşii de acces şi a intrat în magazin de unde a furat şase notebook-uri în valoare totală de 7.000 de lei. Bărbatul şi-a făcut repede doi complici pentru a scăpa de marfă şi a fugit cu ei în Tg. Jiu, ca să vândă calculatoarele. Însă, a fost prins în scurt timp de poliţişti. „Autorul furtului a fost identificat la scurt timp. Şi cei doi complici ai hoţului au fost prinşi, iar bunurile au fost recuperate”, declară Roxana Cernea, purtător de cuvânt al Poliţiei Petroşani.
Hoţul a fost prins în municipiul Tg. Jiu, judeţul Gorj, împreună cu Daniel A., de 28 ani, şi Marian F., de 37 ani, ambii din Petroşani, fără ocupaţie, cu antecedente penale, în timp ce încercau să valorifice bunurile sustrase. Cei trei sunt cercetaţi în libertate, primul pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, iar ceilalţi doi pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Sã votãm pentru Retezat!

Românii mai pot vota, doar astăzi pentru ca Parcul Naţional Retezat să urce pe locul 11 al competiţiei internaţionale “Cele...

Concediile noastre, printre Ridzi şi Băsescu

No, cum zic ardelenii, a venit iulie şi oamenii se mai gândesc şi la concedii. Mare, munte, toate astea printre...

Grupã de foc pentru FC CIP

Campioana României va juca în UEFA Futsal Cup, pe teren propriu, împotriva liderelor din Georgia şi Olanda şi a unei...

Închide