Eveniment

Hoţ de calculatoare prins în timp record

Dana Istudor

Un tânăr de 29 de ani a dat o spargere la o firmă care se ocupă cu servicii de Internet, de unde a furat mai multe laptop-uri, în valoare de 7.000 de lei, însă după numai câteva ore poliţiştii au reuşit să dea de urma lui şi să recupereze computerele.

Prinşi la Tg. Jiu
Bărbatul care a dat spargerea la firma din Petroşani se numeşte Florin P., de 29 de ani şi este recidivist. Acesta a dat lovitura în noaptea de 3 spre 4 iulie, prin forţarea sistemului de închidere al uşii de acces şi a intrat în magazin de unde a furat şase notebook-uri în valoare totală de 7.000 de lei. Bărbatul şi-a făcut repede doi complici pentru a scăpa de marfă şi a fugit cu ei în Tg. Jiu, ca să vândă calculatoarele. Însă, a fost prins în scurt timp de poliţişti. „Autorul furtului a fost identificat la scurt timp. Şi cei doi complici ai hoţului au fost prinşi, iar bunurile au fost recuperate”, declară Roxana Cernea, purtător de cuvânt al Poliţiei Petroşani.
Hoţul a fost prins în municipiul Tg. Jiu, judeţul Gorj, împreună cu Daniel A., de 28 ani, şi Marian F., de 37 ani, ambii din Petroşani, fără ocupaţie, cu antecedente penale, în timp ce încercau să valorifice bunurile sustrase. Cei trei sunt cercetaţi în libertate, primul pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, iar ceilalţi doi pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura