Hoţ abil, dar prins în flagrant

Un bărbat din municipiul Hunedoara s-a dovedit a avea mult talent în ale hoţiei. Individul a acţionat sâmbătă, 26 noiembrie, într-un magazin din galeria centrului comercial Shopping City Deva. În timp ce magazinul era forfotă de clienţi, a şterpelit câteva ceasuri, fără să-l observe nimeni.

Dar când a încercat să rupă sistemele de alarmă ale bijuteriilor a fost observat, dispozitivele respective dându-l de gol. Hoţul a fost prins de agenţii de pază ai centrului comercial, care l-au dat pe mâna poliţiştilor. Avea asupra sa şapte ceasuri de mână, iar la trei dintre ele reuşise să demonteze sistemele antifurt. Cu o sinceritate dezarmantă, bărbatul le-a recunoscut poliţiştilor sosiţi la faţa locului că a încercat să sustragă bunurile, cu intenţia de a le valorifica, ulterior. Prejudiciul, în valoare de peste 500 de lei, a fost recuperat în totalitate. (N. Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gura lumii 28.11.2017

Vorbesc cârcotaşii prin târg că un primar de pe la noi nu vrea nici în ruptul capului să bage apa

Claudia Mihu, înapoi în PNL!

Fosta consilieră locală liberală din Deva Claudia Mihu (foto) a decis că i-au ajuns câteva luni de pauză şi a

Expoziţie de gastronomie medievală la Muzeul „Castelul Corvinilor”

Astăzi, începând cu ora 12:00, la Muzeul „Castelul Corvinilor” se deschide expoziţia „Gastronomia istorică, între ştiinţă şi reenactment (n. r....

Închide