Hercules Lupeni trece printr-o situaţie dramatică

15 martie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Campioana en-titre a Ligii a IV-a Hunedoara riscă să nu înceapă returul sezonului în curs, unde ocupă locul 2 la jumătatea întrecerii. Antrenorul Dan Voicu nu are pe cine pregăti, fotbaliştii trupei din Valea Jiului plecând „pe capete” de la echipă.

„Nu am avut cu cine face antrenament!”
Deşi s-a reunit de o lună de zile, Hercules Lupeni, campioana en-titre a judeţului şi ocupanta locului 2 al sezonului actual din Liga a IV-a, trece prin momente dificile. Antrenorul Dan Voicu nu a avut la antrenamente decât trei-patru jucători, iar de cinci zile nu a mai efectuat nici o şedinţă de pregătire. „De cinci zile, nici nu am mai făcut antrenamente, pentru că nu am cu cine. Am stabilit un meci de verificare pentru ziua de joi (n.r. azi) la Uricani, cu Minerul, în cazul în care voi reuşi să adun 11 jucători. Nici vizele nu le-am plătit, pentru că nu ştim cu cine ne prezentăm şi dacă mai putem să ne prezentăm. Situaţia este foarte grea pentru noi”, a spus Dan Voicu.

Ultimul revenit a luat calea Albionului
Ultimii care „au dezertat” din tabăra roş-albaştrilor sunt Petre Băcăran, golgheterul echipei în turul campionatului, şi Bogdan Brânduşa, abia revenit la Hercules după jumătate de an. Cel din urmă a preferat să plece la muncă în Anglia, unul din motive fiind şi situaţia dezastruoasă prin care trece echipa. Liga a IV-a Hunedoara se va relua în data de 25 martie dar, o săptămână mai devreme, se va juca restanţa Universitatea Petroşani – Jiul Petroşani, din ultima etapă a turului. (Ovidiu Mănăstire)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Autobergamo a revenit pe locul 2 în Liga I de futsal

Gruparea deveană s-a bucurat doar două zile de poziţia de lider în Liga I de futsal, revenind pe locul 2...

Acţiuni gospodăreşti şi la Zam

Cum s-a topit zăpada, cum primarii pun piciorul în prag, dând startul curăţeniei de primăvară. Comuna Zam nu face notă...

Doar 30 la sută din pacienţii trataţi la spitalul din Brad sunt din municipiu

Spitalele municipale şi orăşeneşti ,,duc în spate” întreaga zonă din care fac parte, cu toate că doar administraţia publică locală...

Închide