Hercules a rămas singura echipă fără eşec în Liga a IV-a

1-liga-a-iv-a-3-octombrie-pagina-11Ovidiu Mănăstire

Campioana en-titre a judeţului Hunedoara a câştigat derbiul cu CS Hunedoara şi se menţine în fruntea clasamentului Ligii a IV-a, fiind singura grupare care nu a cunoscut gustul înfrângerii. Trupa lui Dan Voicu a primit în schimb primul gol din acest sezon, după 445 de minute în care a menţinut poarta intactă.

Primul eşec al hunedorenilor
Cu o formulă experimentată, Hercules a deschis scorul în duelul cu „junii” hunedoreni la finalul primei jumătăţi de oră. Andrei Firan l-a învins pe Cobliş iar Hercules avea un avantaj minim la pauză. În partea secundă, căpitanul Cristian Ciocârlan a mărit avantajul pentru gazde iar Gabriel Mercurean a marcat golul de onoare al oaspeţilor, cu cinci minute înainte de finalul jocului. Invincibilitatea portarului gazdă, Adrian Farcaş, s-a oprit astfel la 445 de minute iar tânăra echipă antrenată de Mircea Alic jr. a pierdut în premieră, coborând trei locuri în clasament.

Succes dedicat colegului
Inter Petrila ţine aproape de liderul clasamentului, după ce a învins clar pe Universitatea Petroşani, scor 3-0. Jucătorii grupării antrenate de Aurel Moldovan au dedicat victoria colegului lor, Ionuţ Torkoş, care în ziua partidei s-a căsătorit. Pe podiumul clasamentului a urcat Şoimul Băiţa, care a învins clar în deplasare, pe Metalul Crişcior, scor 4-0. La scorul de 0-0, gazdele au ratat un penalti.  La egalitate de puncte cu Şoimul se menţine şi Aurul Certej, care nu a avut nici o problemă contra ultimei clasate, Minerul Uricani.

Retezatul, două victorii în trei zile
Retezatul Haţeg a avut o săptămână prolifică, în care a obţinut două victorii, ambele pe teren propriu. După ce miercuri a învins pe Aurul Certej, într-o restanţă din etapa a II-a, sâmbătă, trupa lui Romulus Bobu a trecut de cealaltă echipă cu numele de Aurul, gruparea din Brad. Victoria Călan se menţine şi ea în plutonul fruntaş, după ce a trecut lejer, în propriul fief, de Jiul Petroşani.

HERCULES LUPENI 2 (1)
Farcaş – Firan, A. Roşian, Ionaşc, Ungurianu – An. Harangozo (79 Rădulescu), Ciocârlan (cpt., 90+2 Cojocaru), Băcăran (90 Pop), Cismaşiu – R. Moldovan (62 Filip), I. Roşian. Antrenor: Dan Voicu
CS HUNEDOARA 1 (0)
Cobliş (46 Paşca) – Ciucurescu (cpt.), Daisa, Ciumaşu, Mercurean – Baban (46 Teodorescu), R. Popa, Stan, Scorobete – Lăcătuş, Marcu (73 Moroşanu). Antrenor: Mircea Alic jr.
Arbitrii: Flavius Coroiu – Andrei Fodor (ambii din Deva), Alexandra Kadaş (Lupeni)
Au marcat: Firan (30), Ciocârlan (66) – Mercurean (85)
Liga a IV-a, etapa a V-a
Hercules Lupeni – CS Hunedoara 2-1
Metalul Crişcior – Şoimul Băiţa 0-4
Inter Petrila – Universitatea Petroşani 3-0
Aurul Certej – Minerul Uricani 4-0
Victoria Călan – Jiul Petroşani 4-1
Retezatul Haţeg – Aurul Brad 3-1

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare