Heian Deva, prestaţie excelentă la Cupa României

2-karate-26-septembrie-pagina-11Ovidiu Mănăstire

Sportivii de la Clubul Sportiv Heian Deva au avut evoluţii foarte bune la Cupa României la karate WUKF, desfăşurată la Mediaş. Astfel, karateka deveni au cucerit un număr de 16 medalii, dintre care nouă de aur, patru de argint şi trei de bronz.

Pe prima treaptă atât la individual cât şi pe echipe
Desfăşurată la finalul săptămânii trecute, în oraşul din judeţul Sibiu, competiţia a strâns la start un număr de peste 500 de sportivi de la 47 de cluburi din toată ţara. Clubul Sportiv Heian Deva şi-a respectat blazonul, sportivii antrenaţi de Marius Biji şi Oana Tomiuc având prestaţii excelente. Astfel, cele nouă medalii de aur au fost adjudecate de Leloo Mita, Diana Josan (ambii la categoria 12 ani) şi echipa de kata 12 ani (precum şi de Victor Kutaba, Diana Tatoiu, Mădălina David, Diana Josan, echipa de kata fete şi echipa de kata băieţi, la categoria 13 ani.

„Rezultatele sunt meritate şi muncite!”
Medaliile de argint le-au revenit lui Carmen Tatoiu, Cristina Stanciu (kata şi kumite), la categoria 12 ani şi Denisa Pădurean, la categoria 13 ani. În schimb, cele trei medalii de bronz au fost câştigate de Diana Ilie şi Roberta Pasc, la categoria 12 ani şi de Samuel Krech, la categoria 13 ani. „A fost un weekend bun, cu rezultate muncite. Vreau să felicit copiii pentru evoluţii şi părinţii pentru susţinere. Sper să fim mai buni, să ştim mai multe şi să facem mai multe împreună”, a spus antrenorul de la CS Heian Deva, Marius Biji.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare