Hărău: aleşii comunei au promis, jurând

Magdalena Şerban

Recent, în prezenţa reprezentantului Pre­fecturii Hunedoara, primarul şi membrii noului Consiliu Local constituit la Hărău au depus jurământul de credinţă.
,,Mulţumesc încă o dată tuturor celor care m-au susţinut şi care mi-au acordat în­cre­derea. Totodată, vreau să le mulţumesc co­legilor din fostul Consiliul Local al comunei Hărău pentru colaborare şi susţinere în reali­zarea proiectelor iniţiate şi le doresc mult succes colegilor din noul Consiliu Local validat. Vreau să mai precizez că în perioada următoare, din cauza renunţării mele la funcţia de consilier local, acest loc va fi ocupat de către domnul Lucian Soare (PSD). De asemenea, în scurt timp se va alege şi viceprimarul comunei. Este important ca echipa administrativă să fie una unită în numele cetăţenilor, să nu se ţină cont de apartenenţa politică sau de orice altceva ce ar putea împiedica dezvol­tarea noastră ca şi comunitate. Au fost câş­tigate multe proiecte, atât din fonduri euro­pene, cât şi pe direcţie guver­namentală, dar accesarea progra­me­lor de modernizare nu se va opri aici, ba din contră, va continua şi în cei patru ani care vin. Mai sunt nevoi ce trebuie rezolvate. În primă fază, accentul cade pe reţea de gaz metan, apă potabilă, drumuri şi grădiniţă nouă”, a declarat Lucian Mihael Albu Weber, primarul din Hărău.
Trebuie amintit că social-democratul a fost votat de nu mai puţin de 79,45 la sută din­tre consăteni, înregistrând astfel unul dintre cele mai bune procente din judeţ la alegerile locale.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare