Haralambie Vochiţoiu: „UNPR poate merge şi pe picioarele lui la parlamentare!”

Maximilian Gânju05 vochitoiu

Eşecul fuziunii cu PNL nu-i descurajează pe parlamentarii UNPR, care recunosc că sunt în discuţii cu alte formaţiuni politice, pentru a colabora la alegerile din toamnă, dar nu exclud posibilitatea de a merge şi singuri pe liste. O posibilă ”alianţă” ar putea fi cu ALDE, cu care relaţiile sunt ”strânse” la nivel central.
Preşedintele UNPR Hunedoara, senatorul Haralambie Vochiţoiu (foto), nu consideră o tragedie faptul că liberalii au renunţat la fuziune, chiar dacă discuţiile privind o colaborare nu sunt îngropate. Parlamentarul din Valea Jiului consideră că UNPR trebuie să-şi vadă de propriul drum şi nu să alerge după o fuziune.
„Am hotărât să stopăm chestiunea aceasta (n.r. fuziunea) şi să ne ocupăm de electoratul nostru. Avem aproape 340 de mii de voturi, ceea ce nu-i puţin. Avem zeci de primari, mii de consilieri locali şi oamenii aceştia trebuie reprezentaţi. Preşedintele nostru are libertatea să discute aranjamente politice şi să ni le prezinte dacă există, iar noi să le aprobăm. Dacă nu există, suntem un partid parlamentar şi cu toate plecările, suntem al treilea grup parlamentar, putem merge şi pe picioarele noastre”, a declarat liderul UNPR Hunedoara.
Haralambie Vochiţoiu susţine că nu se renunţă la discuţiile cu restul partidelor şi recunoaşte că sunt întâlniri cu PSRU şi cu ALDE, chiar dacă nu la nivel judeţean. Parlamentarul UNPR nu ar fi împotriva unei colaborări cu ALDE Hunedoara, organizaţie preluată de fostul preşedinte CJ Hunedoara, Mircea Moloţ. Vochiţoiu mai spune că Moloţ nu ar trebui ignorat, chiar dacă a fost înlăturat de liberali după problemele cu justiţia. ”Moloţ nu este un lider şters, are notorietate maximă şi are un grup care-l va vota şi unul care-l va înjura. El îşi va consuma timpul, creativ, cu cei care o să-l voteze”, consideră senatorul UNPR.

6 comentarii la „Haralambie Vochiţoiu: „UNPR poate merge şi pe picioarele lui la parlamentare!”

 • 6 iulie 2016 la 23:40
  Legătură permanentă

  Haralambie Vochițoiu demonstrează că nu are deloc simțul realității. Adică nu merge cu PNL atunci hai cu ALDE. Ce poate fi mai soios pe lumea asta ? Oameni buni trebuie, în mod necesar, rase aceste forțe malefice. Se poate prin vot, doar prin vot. Nimeni nu trebuie să voteze acești jegoși.

 • 7 iulie 2016 la 8:09
  Legătură permanentă

  dle LAMBRIE hai pe cit pariem ca de mergeti singuri la parlamentare, nu treceti pragul.

 • 7 iulie 2016 la 11:15
  Legătură permanentă

  Vorbim la „toamna” !!!Ati intrat in parlament numai pe „spinarea” altora si sunteti al treilea grup ca marime datorita scursurilor,adica ati avut” picioarele” mai lungi la fuga de la un partid la altul…..

 • 7 iulie 2016 la 12:33
  Legătură permanentă

  Ar putea merge pe propriile picioare dacă…ar avea picioare.

 • 8 iulie 2016 la 1:04
  Legătură permanentă

  Si cand te gandesti ca, acum vreo 3 ani, poate mai mult, Harry vroia sa „inghita” partidulete, lideri locali, dar si mai recent a dorit asta. Eheee, de la extaz la agonie nu-i decat o clipa…De oportunism, ce sa mai vorbim, e o banalitate in cazul lui, sa sari ca un parasutist dintr-o „craca” in alta: PSD, PPDD, UNPR si cine stie pe unde o sa-l duca „aripile” „constiintei” politice…

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.