Haralambie Vochiţoiu: „Să se suspende din funcţii, dacă vor să candideze la parlamentare!”

18 septembrie 2016 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

05-vochitoiuNatalia Bumbac

Preşedintele PMP Hunedoara, senatorul Haralambie Vochitoiu (foto), le cere aleşilor locali din judeţ, care vor candida la alegerile parlamentare din acest an să se suspende sau chiar să demisioneze din funcţii. Asta pentru a nu se folosi pe perioada campaniei electorale de resursele de care beneficiază de pe posturile obţinute în urma scrutinului din 5 iunie.

„Solicit public celor care candidează la Parlamentul României să renunţe la avantajele şi la poziţiile pe care le au în administraţia publică locală. Că sunt de la PSD sau de la PNL, nu există nicio diferenţă. De la preşedintele Consiliului Judeţean, Laurenţiu Nistor, care ar trebui să fie un exemplu, până la primarii care vor candida, în momentul în care anunţă acest lucru, responsabil, onorabil şi moral este să se suspende din funcţii, să nu mai călărească maşinile publice, să nu mai folosească personalul de acolo, să nu folosească logistica primăriilor sau consiliului judeţean în competiţia electorală”, a afirmat Haralambie Vochiţoiu. Întrebat dacă în campania electorală pentru alegerile locale din 5 iunie, atunci când a candidat pentru un post de consilier judeţean s-a suspendat din funcţia de senator, Vochiţoiu a afirmat că s-a aflat în concediu.
În altă ordine de idei, senatorul hunedorean a arătat că până în acest moment 20 de persoane şi-au arătat intenţia de a candida pentru un post în parlament din partea partidului condus de la centru de Traian Băsescu. PMP Hunedoara şi-a propus să obţină 15 la sută din voturile electoratului din judeţ, cu un minimum de 30.001 voturi, ceea ce le-ar putea asigura două mandate de deputaţi şi unul de senator.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. SAV ADA spune:

    Traseistul ăsta dubios să-şi vadă de treba lui pe la DNA, nu să dea indicatii si orientări

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cetăţile dacice din Munţii Orăştiei, vizitate de reprezentantul Ministerului Culturii

Secretarul de stat în Ministerul Culturii, Oana Bogdan, împreună cu reprezentanţi ai Institutului Naţional al Patrimoniului şi doi experţi internaţionali,...

Autobergamo, favorită certă în duelul cu KSE Tg. Secuiesc

Liderul Ligii I de futsal va juca azi o nouă partidă în campionat, urmând să întâlnească în deplasare pe KSE...

Denisa Fodor, pe locul 7 la Campionatul Mondial

Luptătoarea Denisa Fodor, legitimată la CNS Cetate Deva, s-a clasat pe locul 7 la Campionatul Mondial pentru cadeţi de la...

Închide