Eveniment

Harakiri nereusit

Sorina Popa

În ultima perioadă, tot mai mulţi hunedoreni au încercat să se sinucidă. Fie că au luat note mici la şcoală, fie că şi-au pierdut slujba, sau sunt grav bolnavi, oamenii ajung la concluzia că nu mai are nici un rost să-şi ducă traiul pe pământ şi aleg să-şi pună capăt vieţii. Spre norocul (sau nenorocul?) lor, unora, tentativa de sinucidere nu le reuşeşte, ei fiind salvaţi în ultimul moment, sau nereuşind, în încercarea lor de a-şi pune capăt zilelor, decât să se rănească.

Şi-a înfipt cuţitul în burtă
Un hunedorean, în vârstă de 49 de ani, Petru F., fără ocupaţie, a vrut s-o termine cu viaţa. Astfel că, la sfârşit de săptămână, a încercat să-şi facă harakiri, înjunghiindu-se în abdomen.
Se pare că omul a acumulat mai multe nemulţumiri şi, pe fondul unei depresii grave, a vrut să-şi pună capăt zilelor. Era puţin trecut de ora 21, când, ajuns în faţa blocului G2, de pe strada N. Bălcescu, din municipiul Hunedoara, a decis, potrivit martorilor oculari şi poliţiştilor, să se sinucidă, înfigându-şi un cuţit în abdomen. „Spectacolul” oferit de hunedorean a fost unul grotesc, persoanele care au asistat la el sunând la 112, solicitând o ambulanţă. Bărbatul a fost transportat la Spitalul municipal din Hunedoara, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura