Sport

Handbalistele devene, din rău în mai rău

Partida de sâmbătă seara desfășurată la Sala Sporturilor din Deva a contat pentru etapa cu numărul 10 din cadrul Ligii Florilor și a fost de fapt un antrenament cu public, circa 200 de spectatori asistând la această întîlnire în care echipa deveană a fost un sparing partener pentru formația din Zalau, echipă lipsită de aportul tehniciantului Gheorghe Tadici, aflat în tribună, el fiind suspendat de către federație.

Au ratat de au enervat spectatorii
Gazdele nu au avut nici o replică în fața ad­versarelor, iar antrenorul Gheorghe Covaciu nu a găsit nici o variantă pentru a bloca ata­curile în serie lansate de formația oaspete. Devencele au avut șanse în primele minute, până la scorul de 3-3, pe care l-am înregistrat în minutul 8, după care echipa din Zalau a preluat conducerea și s-a distanțat încet, încet. De reținut că între minutele 14 și 28 oaspetele au înscris 7 goluri consecutive, fără a primi vreunul, iar gazdele au ratat trei aruncări de la 7 metri. La pauză, scorul a fost 10 – 4 pentru Handbal Club Zalău.
Repriza secundă a fost la discreția for­ma­ției coordonate de Elena Tadici, care a obți­nut o victorie de palmares cu scorul final de 26-15 și și-a trecut în cont toate cele trei puncte cucerite după această partidă câș­tigată ușor.
CSM Deva are după 10 partide zero puncte iar șansele de salvare de la retrogradare stau doar în varianta retragerii din cine știe ce motive, a unor formații din prima ligă, ceea ce este doar un vis de nerealizat sau a câștigării meciurilor de menținere/promovare de la finalul sezonului.
Păcat de eforturile făcute de munici­pa­li­tate și de iubitorii handbalului care au venit și sâmbătă la Sala sporturilor pentru a urmări această partidă cu speranța că în vacanța de iarnă s-a mai schimbat câte ceva la echipă. Rezultatul înregistrat sâmbătă, diferența de scor ne scutește de alte comentarii…..
Au marcat pentru CSM Deva: Petrescu 2, Malac 5, Gavrilă 1, Livriniki 3, Predoi 1, Pătuleanu 2, Samant 1, iar pentru formația din Zalău: Vîrtic 3, Lazic 1, Berbece 1, Vrabie 4, Bujor 2, Jlezi 3, Mihart Ana Maria 10, Adina Lazea 1, Teodora Popescu 1.
Au arbitrat fără probleme Alin Gherman și Dorin Moldoveanu. În etapa următoare, CSM Deva joacă în deplasare, pe 12 ianuarie, la Minaur Baia Mare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura