Sport

HANDBAL. Super Alice a revenit acasă!

Precizam la începutul acestei săp­tă­mâni că echipa de handbal feminin CSM Deva și-a reluat antrenamentele pentru returul de campionat, care va începe în mai puțin de două săptămâni.

Vrea o echipă performantă
La primul antrenament din acest an a participat, din noua sa calitate de an­trenor secund la echipa deveană și Valentina Ardean-Elisei, care a semnat, oficial, pentru doi ani de zile cu clubul de la poalele Cetății. Fosta componentă a na­ționalei României, care s-a lansat la Deva și care are în palmares singura cupă europeană câștigată de o echipă de club din reședința de județ, s-a ală­turat mai târziu staff-ului tehnic de la CSM, întrucât a fost reținută de o ac­țiune a lotului național de tineret a României, unde, de asemenea, este an­trenor secund. La primul antrenament, Valentina Ardean-Elisei a declarat: “Îmi doresc foarte mult să avem rezultate. Trebuie să fim conștienți că fără muncă, seriozitate și respect nu putem obține performanță. Abia aștept să lucrez cu fetele din această postură de antrenor secund. Sper să avem o colaborare cât mai bună și să construim o echipă cât mai performantă”, a spus noul antrenor secund de la CSM Deva.
Ca jucătoare, Valentina Ardean Elisei are în palmares, la nivel de echipe de club, pe lângă Challenge Cup, cucerită cu Universitatea Remin Deva, o Cupă a Cupelor, cu Oltchim și o Cupă EHF, cu SCM Craiova. Cu echipa națională a României, pentru care a jucat peste 250 de meciuri în mai bine de 10 ani și a marcat aproape 1.000 de goluri, a câș­tigat, la nivel de senioare o medalie de argint și una de bronz la Campionatele mondiale, ea mai având în palmares și un titlu de vicecampioană europeană, iar la nivel de junioare a fost campioană europeană. De asemenea, a fost de­sem­nată cea mai bună extremă stângă la două campionate mondiale și la unul european, a fost gol­ghe­teră la o ediție din Cupa Cupelor. Valentina Ardean-Elisei este și cetățean de o­noare al mu­nicipiilor Craiova și Deva.
Valentina Ardean-Elisei se alătură, astfel, staff-ului tehnic de la CSM Deva, care îi mai are în com­po­nență pe an­trenorul prin­ci­pal Daniel Gheorghe și pe antrenorul cu portarii, Olivia Nanu. Precizăm că aducerea fos­tului inter­na­țio­nal al României pe postul de an­trenor secund la CSM Deva a fost realizată cu susținerea primarului Florin Oancea, cel care a acceptat propunerea pe care a făcut-o președintele CSM Deva, Nelu Ardelean, după o consultare cu ad­mi­nis­tratorul public al municipiului Deva, Traian Berbeceanu. “Mă bucur că am reușit să o readucem pe Alice acasă. Sunt convins că va avea o bună cola­bo­rare cu ceilalți membri ai staff-ului tehnic, Daniel Gheorghe și Olivia Nanu, iar acest lucru va fi benefic pentru echipă. De altfel, Alice m-am asigurat că va face totul pentru echipă. Sunt con­vins că vor urma, în campionat, noi vic­torii, care vor duce CSM Deva în barajul de promovare în Liga Florilor. Ne dorim revenirea în Liga Florilor și sunt convins că fetele vor face tot ce le stă în putință pentru atin­ge­rea acestui o­biectiv”, a de­cla­rat primarul mu­ni­ci­piului Deva, Florin Oancea.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura