Sport

Handbal feminin. Victorie lejeră, ca la Deva

La Deva a avut loc, duminică, par­tida de handbal feminin dintre CSM Deva și CSU Oradea. Handbalistele de la CSM Deva au obținut o victorie le­jeră, după un joc pe care l-au controlat în totalitate și l-au câștigat la o diferență de 25 de goluri, scor 42-17, cu mențiunea că în această întâlnire au înscris toate jucătoarele folosite de staff-ul tehnic al formației devene.

Maximum de puncte
Au evoluat în această întâlnire de pe teren propriu: portarii Ana Inculeț, Andreea Nastasă și Oana Bucur și ju­că­toare de câmp Lavinia Florea (care a înscris 7 goluri), Fanta Diagouraga, Daniela Toader (ambele cu câte 6 goluri înscrise), Sarah Darie (4 goluri), Bianca Cherecheși, Zsofia Csavar, Orsolya Mozes, Teodora Popescu (toa­te câte 3 goluri fiecare), Alexandra Orșivschi, Andreea Tetean (fiecare câte 2 goluri), Nicoleta Deaconu, Tatiana Sutranova și Diana Șamanț (câte 1 gol fiecare).
Formația din Deva are acum, după 7 jocuri, maximum de puncte, adică 21, fiind urmată în clasamentul seriei de CSU Cluj Napoca și de ACS Liviu Rebreanu Turda, fiecare cu câte 15 puncte acumulate. Practic, CSM Deva poate pregăti de pe acum strategia pen­tru turneul de promovare în liga superioară.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura