HANDBAL FEMININ. Meci greu de calificare pentru mondialul din Spania

Echipa feminină de handbal a României va înfrunta formaţia din Macedonia de Nord în barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial care va avea loc anul acesta, în perioada 1-19 decembrie, în Spania, potrivit tragerii la sorţi efectuate luni, la Viena.
România, care a participat la toate cele 24 de ediţii la Mondialului feminin până acum, va juca prima manşă pe teren pro­priu, pe 16 sau 17 aprilie, manşa secundă fiind progra­mată în deplasare, pe 20-21 aprilie.
La turneul final sunt calificate direct Spania, echipa gazdă, Olanda, campioa­na mondială en titre, precum şi cele mai bune patru echipe de la EURO 2020, Nor­vegia, Franţa, Croaţia şi Danemarca. La com­petiţie vor participa 32 de echipe din toate confederaţiile IHF. Reamintim că la pre­ce­denta ediţie a Mondialului, în 2019, Ro­mânia a încheiat pe locul 12 în Japonia.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Noi reglementări în domeniul fiscal/procedurii fiscale

Pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, Transparență decizională, Proiecte de acte normative, a fost publicat, în data de 22 martie 2021,

Care este adevărul despre funcţionarea deponeului de la Bârcea Mare

Directorul ADI Deşeuri Hunedoara susţine că avem un sistem al managementului deşeurilor funcţional în judeţ Sorina Popa Scandalul declanşat în

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un controversat aface­rist din sudul judeţului este disperat şi ameninţă că-i va da în vileag pe toţi cei pe care

Închide