Sport

HANDBAL FEMININ. Handbalistele, în cantonament la Herculane

Echipa feminină de handbal de la CSM Deva se află de câteva zile într-un stagiu de pregătire la Băile Herculane. Acest stagiu este unul axat pe pregătire fizică și vine după o săptămână de antrenamente spe­ci­fice readaptării la efort. Alături de mem­brii staff-ului tehnic, la Herculane au făcut deplasarea 18 jucătoare. Cantonamentul de pregătire se va încheia la finalul acestei săptămâni, după care fetele vor reveni la Deva.

Prezentarea lotului
După întoarcerea de la Herculane, secția de handbal de la CSM Deva va face prezentarea oficială a componen­telor echipei, a programului meciurilor de pregătire și, mai ales, a obiectivului propus pentru viitorul sezon.
Secția de handbal feminin de la CSM Deva s-a mărit, pe lângă formația de senioare, au fost activate și grupele de minihandbal și babyhandbal dar și și o echipă de junioare IV. Echipa de junioare IV de la CSM Deva este pre­gătită de Angela Dinga, un nume cunoscut iubitorilor de handbal care se alătură, astfel, colectivului din care mai fac parte, la nivel grupelor de junioare Ion Mătăsaru (minihandbal) și Alina Matei (babyhandbal). Junioarele IV de la CSM Deva vor juca primul meci mâine, 3 august, cu începere de la ora 17.30, la Sala Sporturilor, alături de CFR Simeria.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura