HANDBAL. Debutul sezonului…reprogramat

18 august 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Federaţia Română de Handbal a con­vo­cat o şedinţă online cu cluburile din Ligile Na­ţionale, iar separat şi cu cele din Divizia A, care urmează să joace în turneele de pro­movare. Startul noului sezon la handbal pe plan intern a fost reprogramat. Primele partide oficiale ar urma să se desfăşoare la Cheile Grădiştei, pe 1 septembrie.
Startul noului sezon a fost prevăzut iniţial pentru data de 15 august, cu turneul Final Four al Cupei României la masculin, dar acesta a fost amânat. Liga masculină ar fi trebuit să înceapă pe 19 august, iar Liga feminină, pe 27 august, dar acum, aceste date au devenit imposibil de pus în apl­i­care.
Astfel, noul sezon ar urma să înceapă oficial pe data de 1 septembrie cu turneele de promovare. La masculin competiţia se va desfăşura în perioada 1-3 septembrie, iar la feminin în intervalul 1-5 septembrie, iar Cheile Grădiştei a rămas locaţia de­sem­nată să găzduiască ambele turnee.
Liga masculină ar urma să înceapă imediat după turneul Final Four cu trei etape de campionat, care ar urma să se desfăşoare sub forma unui turneu de sală. Vă reamintim, conform programului din noul sezon, SCM Politehnica ar urma să întâlnească Potaissa Turda, iar CSM Reşiţa ar urma să înfrunte CSM Focşani, în prima etapă a viitorului campionat.
La nivelul Diviziei A, se va stabili în curând programul competiţional, după vali­darea echipelor promovate şi în funcţie de numărul de echipe participante, atât la masculin cât şi la feminin, în acest moment fiind analizate afilierile provizorii, care vor fi validate de către  comisiile din cadrul fede­raţiei în perioada următoare.

Foto: Sabin Malisevschi – http://500px.com/sabin_malisevschi

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
 FIFA a anunţat programul CM de fotbal din Qatar

Turneul final al Campionatului Mondial care se va desfăşura în Qatar va debuta, conform ultimelor precizări venite de la FIFA,...

Campionatul Naţional de Super Rally la Deva

Vineri şi sâmbătă, la Deva, Clubul Sportiv AMC Racing va organiza sub coordonarea directă a  Federaţiei Române de Automobilism Sportiv şi...

Liceul Agricol din Geoagiu, în pregătiri pentru noul an şcolar

Magdalena Şerban Guvernul are în pregătire o ordonanţă de urgenţă privind învăţământul online pentru anul şcolar şi universitar 2020-2021, precum...

Închide